3070 birçok yerde listedeki Gigabyte'dan 1000 lira daha ucuza bulunuyor.3060 Ti ekran kartı piyasada bulunmuyor, 3070'i bile zar zor buldum her geçen gün fiyatları artıyor ve stok peoplemi var.
3070 birçok yerde listedeki Gigabyte'dan 1000 lira daha ucuza bulunuyor.3060 Ti ekran kartı piyasada bulunmuyor, 3070'i bile zar zor buldum her geçen gün fiyatları artıyor ve stok peoplemi var.
Resim olarak listeyi paylaştımÇok güzel yapmışsınız.
AMD sistemlerin ömrü uzun olur. Lütfen ekran alıntısı atar mısınız? Linkten göremiyoruz.
PP'ni çaldım.
Ekran kartını İtoyadan aldım zaten hepsiburada fiyatı değil 6800 liraya geldi.3070 çok pahalı. 6400 liraya falan rahatça bulunuyor.
İyi günler bu bios update güncel değilse nasıl halledebilirim bende eski nesil amd yok yeni sistem olacak, güncel olarak anakartın gelme ihtimali var mı?İkisi de AM4 soket. Ama 5000 serisi olduğu için BIOS güncellemesi gerekiyor bazı anakartlara. Bazıları doğrudan destekliyor. Bu arada attığın link bozuk.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.