[Alındı] Ryzen 5 1400, GTX1050Ti Sistem

Anlaşıldı o kablolar düzeltilecek. Önerebileceğiniz video veya yardım alabileceğim bir yer var mı acaba?
PSU konusunda biraz ileriye dönük almak istedimki bunun yerine High Power 600W alıcaktım. Aynı fiyata fazlasını aldım.
Son olarak sistemi kararlaştırdığım konu linki:G4560 ile RX480 vs Ryzen 5 1400 ile R7 370 .
PSU:200 TL'ye R7 360 sisteme güç kaynağı önerisi.
Kasa:200 TL'ye R7 360 sisteme güç kaynağı önerisi.
Aldığım her parça hakkında bilgi aldım. Ve hepsini kendimden emin bir şekilde aldım. Teşekkürler Technopat.
Bu arada wallpaper isteyen arkadaşlar için: superhero girls wallpaper - Google'da Ara .

Kablolama konusunda önde olabildiğince yer açın, daha sonra kabloları arka tarafa plastik kelepçeler ile sabitlemeye çalışın. Biraz emek ister fakat öndeki karmaşadan kurtulunca siz de beğeneceksiniz. Technopat sistem toplama videolarından yardım alabilirsiniz, kablolama olan sahnelerde duraklayarak örnek fikirler elde edebilirsiniz. Kabloları çok gergin tutmamaya özen gösterin, anakartınıza da dikkat edin ki sisteme zarar gelmesin.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanınız.

Güzel bir inceleme olmuş ama kablolama çok kötü. Arkadaşların da dediği gibi biraz sistem toplama videosu izleyerek çok daha iyi hale getirilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…