[Alındı] Sapphire R7 260X

Hayırlı olsun. İyi eğlenceler. İnceleme için teşekkürler.

Aklımda bu kart var alınırmı hala kardeşim. Ben Assassin's creed black flag, Crysis 3, Far cry 3-4 oynamak istiyorum oynatırmı?

Bahsettiğin oyunları bu kart ile oynamadım ben. Ama youtube üzerindeki testlere bakabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

500 TL param var siz başka hangi kart önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum sana R7 265 Asus Direct CU 2 kartı öneririm Gta V very high ayarlarda 30 fps rahat veriyor.

Sağolasın kardeşim bende R7 265 alacağımm da Asus mu Sapphire mi karar veremedim.

500 tl bütçen varsa bence r9 270 almalısın r7 265 e göre gayet performanslı lakin bütçene 20 lira daha eklemen gerekir 516 lira ya r9 270 satılmakta.

Asus R7 265 öneririm tam soğutma ve süper performans.

Bende Vatan' dan AMD kart alma konusunda tereddütlüyüm. Arkadaşım 3 kere Sapphire R7 260x aldı, 3' ün de de kart yüke girmedi GPU kullanımı sürekli düşüktü, işlemcisi AMD Athlon II X2 270 4.00 GHz' idi sizce normal miydi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…