Alınması en mantıklı %60 klavye nedir?

Bütçe
maksimum 2000
ck 61 , rk61 ,gk 61,razer huntsman modellerine baktım fakat arada kaldım hep
anne pro yu pek düşünmüyorum aslında

peki bu söylediklerim arasından hangisi en mantıklısıdır acaba
Hocam o sizin zevkinize bağlı bir şey bence aklınızda olan modelleri tek tek inceleme videolarını izleyip özelliklerini iyi ve kötü yanlarını ölçüp biçin yorumları detaylı okuyun ona göre karar verin.

2000TL bütçeniz varsa custom build yapmayı düşünebilirsiniz. Yine de şunları tavsiye edebilirim:
K552, %65 sanırım ama mükemmel klavye.
K552 TKL bir klavye. 87 Tuş.

Alınması en mantıklı %60 klavye nedir?

Hocam hepsını boş ver yenı surum RK61 al 3 modlu bende var eger ıstersen ses testı olarak atayım mukemmel bir de PBT keycaps ıle mukemmel olur. Bangoodda 5 dolar uzerı beles bir tane bir şey secebılıyorsun klavye ıle bırlıkte PBT keycaps sec rahatına bak. Discord'dan ulasabılırısn
Bkryldzi.

Ck 61, RK61, gk 61, Razer Huntsman modellerine baktım fakat arada kaldım hep.
Anne Pro'yu pek düşünmüyorum aslında.

Peki bu söylediklerim arasından hangisi en mantıklısıdır acaba?
Ck61 iyi değil, Motospeed'in ise. Gk61 yerine Huntsman Mini daha mantıklı. Rk61 ile Huntsman Mini arasında seçim yapmak lazım.
Hocam hepsını boş ver yenı surum RK61 al 3 modlu bende var eger ıstersen ses testı olarak atayım mukemmel bir de PBT keycaps ıle mukemmel olur. Bangoodda 5 dolar uzerı beles bir tane bir şey secebılıyorsun klavye ıle bırlıkte PBT keycaps sec rahatına bak. Discord'dan ulasabılırısn
Bkryldzi.
Üründe Rk Switch var değil mi? Aliexpress'teki bazı RK ürünleri Gateron ile geliyor çünkü. Banggood'dan almıştınız değil mi?

CK61 iyi değil, Motospeed'in ise. GK61 yerine Huntsman mini daha mantıklı. RK61 ile Huntsman mini arasında seçim yapmak lazım.

Üründe rk Switch var değil mi? AliExpress'teki bazı rk ürünleri Gateron ile geliyor çünkü. Banggood'dan almıştınız değil mi?

Evet birkaç mod yapili foam mod PCB. Plate arası sünger l. Birkaç siz ekeleyin mukemmel olur.

CK61 iyi değil, Motospeed'in ise. GK61 yerine Huntsman mini daha mantıklı. RK61 ile Huntsman mini arasında seçim yapmak lazım.

Üründe rk Switch var değil mi? AliExpress'teki bazı rk ürünleri Gateron ile geliyor çünkü. Banggood'dan almıştınız değil mi?

Huntsman mini gibi İngilizce Q klavyeleri Türkçe Q ya çevirebiliyor muyuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı