Alınması en mantıklı NVMe SSD nedir?

Bütçe
5000tl

irfantr452

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i512450H RTX3050 4GB 32GB Ram
Meslek
İş arıyor
Merhaba. Yakın zamanda 1-2TB NVMe gen 3-4 SSD alacağım. Bütçem 5.000TL. Sizce bu paraya hangi marka en uygun olur? Replika ürüne denk gelmek istemem. Performans okuma-yazma sınırı ömrü vb önemli benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Merhaba. Yakın zamanda 1-2TB NVMe gen 3-4 SSD alacağım. Bütçem 5.000TL. Sizce bu paraya hangi marka en uygun olur? Replika ürüne denk gelmek istemem. Performans okuma-yazma sınırı ömrü vb önemli benim için.
Alacağınız üründe DRAM olmasına dikkat edin. Uzun ömür için bilindik markaları tercih edin (Samsung, Kingston, Western Digital, Crucial) gibi . Sahte ürün olmaması için de 5 lira fazla olsun resmi satıcılardan alın. Gen 3 değil Gen 4 tercih edin nasıl olsa geriye dönük uyumlu.

2 TB istiyorsaniz butceyi biraz zorlamaniz lazim:

1TB yeter diyorsaniz alin gecin:

Bu ssdlerin ikiside ısınıyor alırken soğutucu masrafını da hesap edip alın.

dram ne konuda önemli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…