Alınması en mantıklı NVMe SSD nedir?

Bütçe
5000tl
Samsung 990 Evo Plus ya da WD Black SN7100 sizi üzmeyecektir. Biraz daha üst seviye olarak ve DRAM içermesinden ötürü Samsung 990 Pro'da tercihlere eklenebilir.

Hocam ufak bi araştırma sonucu bunları buldum hangisi iyi olur?

Dosya Ekleri

• 1744456057726.jpg
    1744456057726.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 29
Alacağınız üründe DRAM olmasına dikkat edin. Uzun ömür için bilindik markaları tercih edin (Samsung, Kingston, Western Digital, Crucial) gibi . Sahte ürün olmaması için de 5 lira fazla olsun resmi satıcılardan alın. Gen 3 değil Gen 4 tercih edin nasıl olsa geriye dönük uyumlu.
Dram olanlar çok pahalı üstüne bilindik marka olunca 7-8 bin tl ye ucuyor fiyat sahte cok fazla bu konuda haklısınız bildiginiz veya önerdiğiniz bir ürün varsa link bırakabilirsiniz

Her e-ticaret platforumunun cok sikayeti var. İncehesap'tan alın gecin. Guvenilirler gayet.
Dogrudur fakat orda satıcıyı ben secmek istiyorum bide attıgınız site iade almıyor

2 TB istiyorsaniz butceyi biraz zorlamaniz lazim:

1TB yeter diyorsaniz alin gecin:

Butceyi biraz zorlarsaniz Amazon'dan alın direkt Kioxia'yı.

Dogrudur fakat orada satıcıyı ben secmek istiyorum bir de attıgınız site iade almıyor.

14 gün icinde iade edebiliyorsunuz İncehesap'ta.

NV3 cok sorunlu bir SSD. Bu butcelerdeki SSD'lerin hepsi isiniyor zaten. Renegade 1TB tarafinda en mantikli tercih olur. 2 TB istiyorsaniz Exceria Pro en uygun fiyatli secenek. Kendim kullanıyorum laptopta ısınsa bile performansı fark etmiyor pek fazla. SSD sogutucu almak isterseniz anlarim pahali birsey degil 200 300 lira civarina bulunuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı