Arkadaşlar ben önümüzdeki yaz ortalama 2.500 TL'lik topladığım bilgisayarı alacağım. Fakat daha hangi siteden alış veriş yapmam konusunda kararsızım, daha kararasızken nasıl topladın derseniz tamamını Vatan Bilgisayar'dan topladım fakat Eksenbilgisayar, Teknobiyotik ve diğer sitelerin daha güvenli olduğunu okudum. Ben de sizlere hangi siteden alış veriş yapmam gerektiğini sormak istiyorum. Siz hangisini tavsiye edersiniz?
Bu arada sistemi yardımlarınız sayesinde şu seviyeye getirdim.
Ben Aerocool kasaları sevdiğim için Teknobiyotik!ten toplamayı seviyorum. Hem PC toplama sihirbazından toplayınca biraz indirimde yapıyorlar galiba. Ama sana kalmış. Verdiğimiz sitelerin çoğunda fiyatlar hemen hemen aynı. Güncelleniyor yani sürekli fiyatlar. Mesela Bimeks gibi siteler bazen güncellemiyor ürünleri. 6 ay önce gelmiş bir telefon o zaman 2300 TL'den satılıyorken şimdi 1200 TL'ye satılıyor fakat Bimeks'te hala 2300 TL gözüküyor mesela. Yani böyle bir durum olmaz bu sitelerde. Vatan'dan alırken her şeye hazırlıklı ol ama. Teknik servisi biraz şans işi. Mesela benim arkadaşım sanalmarketim'den aldı. RAM'lerde mavi ekran problemi veriyordu. Direk teknik servis telefon numarası verdi arayın detaylıca bir konuşalım dediler. Bir eleman RAM'lerin frekansını düşürmeyi dene, olmassa geri gönder yenisini yollarız dedi. Yani ilgililer.