Epic Games Alışveriş yapılmıyor

cansf0121

Decapat
Daha fazla  
Epic Games'te alışveriş yapamıyorum Fortnite tayfa aboneliğim vardı. 1 ay ara verip tekrar başlatmak istedim "farklı bir ödeme yöntemi seçin" dedi farklı kartlarla denedim hepsinde aynı hatayı alıyorum. Uncharted'ın 300 liraya düştüğünü gördüm almak istedim fakat yine alamadım aynı hatadan dolayı ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer vpn açıksa kapayın, farklı bir tarayıcıdan epic games kullanın, epic games ı kullandığınız tarayıcının tarama verilerini,çerezlerini ve önbelleğini silin. Farklı bir cihazdan hesabınıza girip deneyin(telefonunuzdan), eğer yine düzelmesse desteğe durumu detaylıca anlatın.

Bende de aynı sorun var. 2 kere Epic Games desteğe durumu anlattım ama banka kartlarında problem var dediler. Garanti ve TEB banka kartlarıyla denedim ama ödeyemedi. Tıkır tıkır ödeme yapabilirken birden bu sorun ortaya çıktı. Sıkıntı Epic Games'te mi yoksa bankalarda mı? Ayrıca profil payment kısmından yeni kart eklemek istediğimdeyse there was a problem processing your request. Please contact customer service diyor. VPN kullanmıyorum ve IP adresime baktığımda Türkiye gösteriyor. Çözümü var mıdır acaba :(

Bende de aynı sorun var. 2 kere Epic Games desteğe durumu anlattım ama banka kartlarında problem var dediler. Garanti ve TEB banka kartlarıyla denedim ama ödeyemedi. Tıkır tıkır ödeme yapabilirken birden bu sorun ortaya çıktı. Sıkıntı Epic Games'te mi yoksa bankalarda mı? Ayrıca profil payment kısmından yeni kart eklemek istediğimdeyse there was a problem processing your request. Please contact customer service diyor. VPN kullanmıyorum ve IP adresime baktığımda Türkiye gösteriyor. Çözümü var mıdır acaba :(
Sorunum kendi kendine düzeldi hocam. Desteğe baktım, cevap gelmemiş; neyden kaynaklandığını bilmiyorum ama beklemek gerekiyor. Fortnite'da tayfa kaçırmıştım, bu yüzden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı