Alışverişte kullanılan maili unuttuktan sonra kargo takip numarası nasıl bulunur?

green_0

Femtopat
Daha fazla  
Birkac gun once maviden uye olmadan alisveris yaptim. Maillerimi de unutup sildim. Kargo durumunu gorebilmek icin sipariş numaram lazim ama bulamiyorum tabii. Silinen mailleri geri getirebiliyor muyuz ya da baska bir cozum var midir? Musteri temsilcisi de yardimci olamayacagini soyledi.

Sipariş verirken telefon numaranızı istemedi mi? İstediyse sms gelmiştir mutlaka, o sms'den kargo takip linki felan paylaşılır.

Birkac gun once maviden uye olmadan alisveris yaptim. Maillerimi de unutup sildim. Kargo durumunu gorebilmek icin sipariş numaram lazim ama bulamiyorum tabii. Silinen mailleri geri getirebiliyor muyuz ya da baska bir cozum var midir? Musteri temsilcisi de yardimci olamayacagini soyledi.

Silinen mailler 30 gün çöp kutusunda bekliyor oradan silmediyseniz geri getirebilirsiniz.

Sipariş verirken telefon numaranızı istemedi mi? İstediyse sms gelmiştir mutlaka, o sms'den kargo takip linki felan paylaşılır.
telefon numarasiyla verilmis siparis yok diyor maalesef

sms gelmedi mail gelmisti telefon numarasiyle verilmis siparis de yok diyor numarayi da yazdigimdan eminim

telefon numarasiyla verilmis siparis yok diyor maalesef

sms gelmedi mail gelmisti telefon numarasiyle verilmis siparis de yok diyor numarayi da yazdigimdan eminim
Siparişiniz kargoya verilmemiş olabilir. Genellikle, kargo süreci başladığı zaman kargo kabulünü beyan eden bir SMS size ulaştırılır. Benim size tavsiyem bir süre daha kargo kabul SMS'ini beklemek olur. Bu süre zarfında, maillerinizi bulmaya çalışabilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı