Alkol Fiyatları Zamlandı!

Bir insan gelen bir zamı destekliyorsa, cahil birisidir konuşmaya bile gerek yoktur. Zam gelince alkol kullanan kişiler, kullanmayı bırakmayacak. Sahte alkole veya o ürünün sahtesine yönelecekler. Bu sefer alkol kullanımı daha da artacak fakat devletin cebine para girmeyecek.

"Zaten zararlıydı iyi oldu" söylemi başlı başına AKP zihniyeti söylemi. Adam içiyorsa sana mı içiyor, kendisine içiyor. İnsanların hayatına karışmak ne zamandan beri moda oldu?
 
Kişinin alkol kullanmasında söz hakkı sahibi olabileceğine inanan insanlar zam destekliyor sanırım, başka açıklaması yok. Neyse zam yansımadan son bir vodka yaptım en azından. Sevindiğimiz şeye bak...
 
Birkaç yaz önce geçen yaza göre çok daha fazla içiyordum, devlete daha fazla vergi kazandırıyordum. Tabi ben bira içicisiyim, genel olarak ülkede tüketimde nasıl bir değişim oluyor, vergi kazancı artıyor mu bi bakmak lazım. 30 lira bir biraya çok ama bize göre çok, aslında bakınca 1,5 euro ediyor. O da ayrı bir konu tabi.
 
@Rustin Cohle kaçak alkol işleri sıkıntılı, kaçak alkolden ölenler de var.

Kaçak değil kendim malzemeler ile sadece benim içeceğim şekilde yaptım 1-2 sefer fakat ayarını tutturmak zor 2-3 bardak içtinmi çarpıyor alkol ayarını yapamadığım için o yüzden artık gidiyorum direkt olarak orijinal kapalı viski alıyorum.
 
Bazı insanlar gelen zamlara bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın tavrını takınıyor fakat bu zam seline dahil olunca kara kara düşünmeye başlayacaklar.
 

Geri
Yukarı