Alkol yokken promil çıktı

Evet arkadaşlar öyle oldu. 2 kez çevirmeye girdim 10 dakika arayla. Biri jandarma biri ise polis trafik idi. İlkinde jandarmada üfledim promill 0, 10 dakika sonra tekrar çevirmeye girdim bu sefer 0.21 promil çıktı. Tam da sınır şansa! Bu işe ne diyorsunuz? Alkol falan ağzıma sürmem. Kan verdim sonuçları bekliyorum ama ehliyeti aldılar yani çok saçma durum. Yorumlarınız neler?

Geçmiş olsun aynısını haberde görmüştüm birinin daha başına gelmişti bence kan sonuçlarında her şey açığa kavuşur ve ehliyetini geri verip bu mağduriyetten kurtulursunuz :)

İtirazda bulundum dilekçe verip, bekleyeceğiz.

Arkadaşlar emniyetten yazı geldi. Alkolmetre cihazının kalibrasyonu aralığın sonuna kadar geçerli olduğu için yanlış ölçme imkanı yok diyerekten olumsuz bir yanıt geldi. Çok saçma.
Yazının en alt satırında ise şu yazıyor; Trafik Denetleme Büro Amirliği görevlilerince tanzim edilen tutanağın Kanuna uygun olarak yetkisi dahilinde uygulandığı değerlendirilmiş ise de takdir Hakimliğinizindir. Arz ederim

Son kararı hakim mi veriyor? Hakimin olumlu bir karar verme şansı var mı?

@Hielaph

@ItsAllGoodman

@ItsAllGoodman

Neye dayanarak hala daha kendilerini haklı buluyorlar anlamıyorum ya. Kan tahlili sonucum var ama hala daha alkolmetre cihazının kalibrasyonuna güveniyorlar.

Son düzenleme:
İtirazda bulundum dilekçe verip, bekleyeceğiz.

Arkadaşlar emniyetten yazı geldi. Alkolmetre cihazının kalibrasyonu aralığın sonuna kadar geçerli olduğu için yanlış ölçme imkanı yok diyerekten olumsuz bir yanıt geldi. Çok saçma.
Yazının en alt satırında ise şu yazıyor; Trafik Denetleme Büro Amirliği görevlilerince tanzim edilen tutanağın Kanuna uygun olarak yetkisi dahilinde uygulandığı değerlendirilmiş ise de takdir Hakimliğinizindir. Arz ederim

Son kararı hakim mi veriyor? Hakimin olumlu bir karar verme şansı var mı?

@Hielaph

@ItsAllGoodman

@ItsAllGoodman

Neye dayanarak hala daha kendilerini haklı buluyorlar anlamıyorum ya. Kan tahlili sonucum var ama hala daha alkolmetre cihazının kalibrasyonuna güveniyorlar.
Avukat aracılığıyla itiraz edilebilir. Sonuçta kanda çıkmama gibi bir olasılığı yok.

E Neye göre böyle saçma bir yazı yazmışlar o zaman? Kendim itiraz edemez miyim? Ya da karar hakimliğinizdir diyor hakim beni haklı bulmaz mı ?
Bilgim yok o konuda. Hukuki destek almak iyi olur böyle bir durumda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı