Alkolü ne için tüketiyorsunuz?

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Forumda bir konuda alkollü içecekler hakkında bir muhabbet dönmüştü. Ben de merak ettim alkolü ne için tüketiyorsunuz?
Ben yaşım yetmediğinden tüketemiyorum.

İçmiyorum ama gözlemlediğim kadarıyla alkol ayna gibi bir şey, içerken ne hissedersen sana onu yansıtır. Keyif için içersen hafif dertli olduğun için içersen acıdır. Hani alkol dostunuz değilir derler ya; aslında dost gibidir işte.

Zevk, ortam olunca güzel oluyor ortamda bir neşe oluyor yani tek başıma olsam çok içeceğim bir şey değil aslında. Sarhoşluk hissi güzel.

Kafam dolduğu zaman geçici olarak beynimi uyuşturmak için.

Her gün içiyordum gibi eskiden artık haftada 1 falan. Verdiği his, kafa, umursamazlık, öz güven (yine de hiçbir kızla tanışma cesareti vermedi).

Sevmediğim yanı su içmediğiniz günde içkiyi fazla kaçırırsanız ve kalitesiz ise baş ağrısı ve deprasyon etkisi kötü oluyor.

Alkol aldığım her gün benim için diğer günlere göre daha keyifli geçiyor. Özellikle gece dışarıda arkadaşla içince çok absürt macera yaşıyabiliyorsun tabii başına bela aldığında oluyor 2 ay önce alkol aldığımız bir gün gece gizlice alışveriş merkezine girmeye çalışınca güvenlik görevlileri tarafından yakalandık ve polisler geldi arabaya bindirdirler şikayet etmeyeceğim sizi dediler ama iki tokatta yedik. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı