Alman Kızlarının Dilinden Türk Erkekleri

Esimle tanisana kadar sürekli Alman kiz arkadasim oldu.
Almanlar Türk erkekleri hakkinda maalesef böyle düsünüyor...

Cool takilan ama aslinda Tasrali oldugu cok belli olan insanlar saniyorlar Türk erkeklerini.
Hatta bununla ilgili caps'ler bile yapiyorlar bunun gibi... :)

Cool takilan ama aslinda Tasrali oldugu cok belli olan insanlar saniyorlar Türk erkeklerini.
Belki de böylesi daha iyidir be abi.

Abi nedir bu BMW işi ya. :D BMW'den aşağısı yok mu oradaki Türk kardeşlerimizde.

Bayanlar esmer ve kıllı dediler, BMW sürerler dediler. Kendime bakıyorum; kılsız ve Siirtli olmama rağmen (Arap kökenli) resmen bembeyazım ve Volkswagen Caravelle kullanıyorum. Fakat döner severim ve sakallıyım, boyum ise 1.80 e saçlarımda gür sayılır. :D Beni görse Türk demez bunlar herhalde. Acaba ne derler? :D

Dikkatinizi çekti mi bilmem yorumların neredeyse hepsi olumlu. Tahminimce bunu 1000 kişiye falan sorup olumlu cevapları seçmişlerdir. Yoksa bu kadar olumlu cevap şaşırtıcı. :D Ayrıca burada doğru dürüst BMW kullanan yok. Almanya'da niye göze batacak kadar fazla? :D

@Adion Bence cevapların olumlu olmasının nedeni bizi tanımamaları. Tanımadığın bir şey hakkinda olumsuz yorum yaparsan ve bu yanlışsa çok tepki alırsın fakat yorum olumlu olunca yanlış olsa da kimse kolay kolay itiraz etmez. (Hakkında yorum yapılanlar) Bana kalırsa yorumlar bu yüzden genel olarak olumlu.

Türkler hakkında fazla bilgi sahibi olmadıkları pembe gömlek demelerinden belli. Hepsini anlarım da pembe gömlek nedir?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı