T thewrath Picopat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 155 17 Ağustos 2023 #1 Almanya'dan bilgisayar getirteceğim lakin klavyesi Almanca ve benim okuduğum bölüm %100 İngilizce bilgisayar mühendisliği. Bir sıkıntı çıkar mı?
Almanya'dan bilgisayar getirteceğim lakin klavyesi Almanca ve benim okuduğum bölüm %100 İngilizce bilgisayar mühendisliği. Bir sıkıntı çıkar mı?
F Fleure Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 369 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #2 Yok. Dili TR alırsan sıkıntı yok.
Wojaiss Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 189 Çözümler 1 17 Ağustos 2023 #3 thewrath dedi: Almanya'dan bilgisayar getirteceğim lakin klavyesi Almanca ve benim okuduğum bölüm %100 İngilizce bilgisayar mühendisliği. Bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... İstersen dili ingilizce yaparsın ve tuşların yerleri değişik ise çıkarırabılme gibi bir ihtimalin varsa tuşları çıkarırsın. İngilizce klavye dizilimine görede ayarlarsınız.
thewrath dedi: Almanya'dan bilgisayar getirteceğim lakin klavyesi Almanca ve benim okuduğum bölüm %100 İngilizce bilgisayar mühendisliği. Bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... İstersen dili ingilizce yaparsın ve tuşların yerleri değişik ise çıkarırabılme gibi bir ihtimalin varsa tuşları çıkarırsın. İngilizce klavye dizilimine görede ayarlarsınız.