Almanların yüksek petrol fiyatlarından dolayı ülkeyi terk etmesi

Sırf petrol pahalandi diye Türkiye'ye gelmeyi düşünüyorum :)

Haklısınız be hocam! Bu Almanya'da yaşanmaz artık. Türkiye'de ekonomi çok iyi diyorlar milletin elinde 2-3K'lık telefonlar varmış. Bir an önce biletimi hazırlayıp Türkiye'ye göçmeyi düşünüyorum.
 
Türkiye'ye gelmeyi düşünüyorum :)

Düzeniniz bozulmasın sonra :)

bunlara inanıp kendini iyi durumda sanan

Her ne kadar genç kesimin çoğu inanmasa da, bir o kadar da inanan yaşlı kesim bulunuyor. Nereden mi biliyorum? Çevremdeki insanlardan. Bir insan okuduğu haberin gerçek olup olmadığını araştırmalı. Körü körüne her yazılana inanmamalı. Bu her aklı selim insanın görevidir.

Günümüzde gerçek habercilik diye bir şey kalmadı. Sansasyon ve propaganda içeren haberler mevcut. Yandaş gazete ve haber kanallarının görevi, taraf tuttuğu parti lehinde propaganda yapmak ve karşı olduğu kişilerin aleyhinde kara propaganda yapmaktır. Bu tür kişilerin içeriklerine itibar etmemek lazım. Kim olursa olsun.

Ülkenin gündemi resmen birkaç kişinin etrafında dönüyor. Ben bile yaşadığım ülkenin yönetcilerini TV'de bizimkiler kadar görmüyorum. Bizimkiler ise maşallah her gün TV'de poz veriyorlar. Yatıp kalkıp birilerine sallamakla, yalan dolan konuşmakla, masal anlatmakla meşguller. Bu yüzden mümkün oldukça TV'de Türk kanallarını izlemiyorum. Bıkkınlık geldi çünkü malum kişilerin sıfatlarını görmekten.

Günün birinde trollük yaparak para kazanılacağını söyleselerdi inanmazdım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı