Almanya üzerinden laptop önerisi

Nyaa

Hectopat
Türkiye'den normalden daha ucuza satılan oyuncu laptopu arıyorum.50.000 civarı ortalama bütçem var, Almanya'ya herhangi bir yerden kısa süre içinde gelebilecek bir laptop arıyorum.

Türkiye'den normalden daha ucuza satılan oyuncu laptopu arıyorum.50.000 civarı ortalama bütçem var, Almanya'ya herhangi bir yerden kısa süre içinde gelebilecek bir laptop arıyorum.

DuckDuckGo tarayıcısını öneririm, aratırken ülke seçip o ülkenin gözünden görüyorsunuz ürünleri.
Demeye çalıştığım şey baktığınız tüm siteler Alman sitesi olarak gözüküyor.

Bu şekilde Laptop bakabilirsiniz hocam.

DuckDuckGo tarayıcısını öneririm, aratırken ülke seçip o ülkenin gözünden görüyorsunuz ürünleri.
Demeye çalıştığım şey baktığınız tüm siteler alman sitesi olarak gözüküyor.

Bu şekilde laptop bakabilirsiniz hocam.

Buradan arıyorum zaten de pek fiyat farkı göremedim. Türkiye üzerinden almaktan daha ucuza gelen bir şey lazım bana.

Almanya da indirim zamanı değilse laptop almak kazançlı olmuyor belki 2-3K ucuz olur onda da garantisi olmuyor.

Avantajlı ürün olarak ne alabilirim bir ne zaman oluyor o indirimler?

Buradan arıyorum zaten de pek fiyat farkı göremedim. Türkiye üzerinden almaktan daha ucuza gelen bir şey lazım bana.

Biz Asus Vivobook go 14/15 almıştık, 19K civarına geldi ki o fiyatta zaten aynı donanıma sahip laptop’lar var, çok fark etmiyor Laptop işi fiyatta.

Avantajlı ürün olarak ne alabilirim bir ne zaman oluyor o indirimler?

2. el alabilirsen pazarlıkla 2. el al 16k ya mbp M1 işlemcili aldım 2. elden burada 25k ya sattım 2. el kazançlı oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı