Türkiye'den normalden daha ucuza satılan oyuncu laptopu arıyorum.50.000 civarı ortalama bütçem var, Almanya'ya herhangi bir yerden kısa süre içinde gelebilecek bir laptop arıyorum.
DuckDuckGo tarayıcısını öneririm, aratırken ülke seçip o ülkenin gözünden görüyorsunuz ürünleri.
Demeye çalıştığım şey baktığınız tüm siteler alman sitesi olarak gözüküyor.
Bu şekilde laptop bakabilirsiniz hocam.
Almanya da indirim zamanı değilse laptop almak kazançlı olmuyor belki 2-3K ucuz olur onda da garantisi olmuyor.
Buradan arıyorum zaten de pek fiyat farkı göremedim. Türkiye üzerinden almaktan daha ucuza gelen bir şey lazım bana.
Biz ASUS Vivobook GO 14/15 almıştık, 19k civarına geldi ki o fiyatta zaten aynı donanıma sahip Laptop'lar var, çok fark etmiyor laptop işi fiyatta.
Ben Elite Series 2 Core aldırmıştım anneme. Burada 6500 TL, orada 3900 TL'ye denk geldi.Laptop dışında ne alabilirim ucuza? Değecek ne var?
Buradan arıyorum zaten de pek fiyat farkı göremedim. Türkiye üzerinden almaktan daha ucuza gelen bir şey lazım bana.
Avantajlı ürün olarak ne alabilirim bir ne zaman oluyor o indirimler?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.