Almanya'da taksiler neden Mercedes Benz E-Serisi?

Katılım
14 Ağustos 2010
Mesajlar
79.057
Makaleler
289
Çözümler
2.268
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1522743131
Almanya'daki taksi şirketleri, dünyanın her yerinde olduğu gibi ekonomik düşünmektedir. Onlar için E Sınıfı Mercedes lüks arabalar değil, uzun vadede tasarruf sağlayan uzun ömürlü otomobiller olarak kabul ediliyorlar.

İş seyahatlerimde taksi şoförlerine arabaları ile ilgili deneyimleri düzenli olarak soruyorum. Çoğu, bir Mercedes Dizel E-Serisi'nin ilk motoruyla 500.000 km'ye, ikinci motoruyla da aynı mesafeye kolayca ulaştığını bildiriyor.

Bir taksi şirketi için mesele sadece arabanın maliyeti veya tamir ettirilmesi değildir. Herhangi bir garaj zamanı gelir getirmeyen zaman demektir. Dahası, özellikle Almanya'daki Mercedes bayileri, taksi şoförleri için öncelikli hizmetleriyle tanınırlar -taksiyi olabildiğince çabuk yola geri döndürmek için genellikle her şeyi bırakırlar. Taksi şirketleri tüm bunların hepsini gerçekten takdir ediyor.

Sık sık diğer otomobil markalarının, zaten düşük olan liste fiyatlarının yanı sıra birçok indirimle gelen satış girişimlerinden bahsediliyor. Taksi şirketleri bazen diğer araçları denediklerini kabul ediyorlar -bir dahaki sefere koşarak Mercedes'e dönmek için. ~
Martin Treder

Almanya Taksi.jpeg
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı