Almanya’da uzaktan eğitim: 800 bin öğretmene dizüstü bilgisayar, öğrencilere sınırsız internet

Bakanlıkların yapamadığını Acun Ilıcalı yapıyor, ülkede adaleti sosyal medya sağlıyor, adam kayırmadan tut, torpil, iltimasa kadar her iğrençlik var, suç oranları desen zaten tavan, yani sonumuz nereye gidiyor? Bunu sorgulamamız lazım aslında. Bu işler siyasetle çözülecek şeyler değil, bunlar eğitimle, ahlakla düzelecek şeyler.
 
EiHhCC3XkAAMuU4.jpg
 
Mansur başkan ülkenin başına geçerse çağ atlarız.
Tek kişiyle olacak iş değil Milletin zihniyeti değişecek bir uzun adam gider bir uzun adam gelir. Muhalif kesim çok mu akıllı? Yok birisi gelince çağ atlayacakmışız olmayan şeyle çağ atlanır mı? Kahvede çay içip okey oynayarak "Yav bu şerefsiz çalıyor" demenin anlamı olmaz bütün milletin Bilime, Sanata yönelmesi gerekir.
 
Tek kişiyle olacak iş değil milletin zihniyeti değişecek bir uzun adam gider bir uzun adam gelir. Muhalif kesim çok mu akıllı? Yok birisi gelince çağ atlayacakmışız olmayan şeyle çağ atlanır mı? Kahvede çay içip okey oynayarak "yav bu şerefsiz çalıyor" demenin anlamı olmaz bütün milletin bilime, sanata yönelmesi gerekir.

1. Tek kişiyle olmaz doğru fakat bu mansur yavaş CB olursa kabinesi belli gibi uzun adama evrilirse destek yerine muhalefet ederim.
2. Muhalif kesim akıllı olduğunu iddia eden yok.
3. Olmayan şeyle çağ atlanır mı diyorsun ve Pp'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk 🤔 tabii ki atlanır şu an Türkiye potansiyelinin 3'te 1'ini kullanıyor.
4. Son cümlede tamamen haklısın.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı