Jirameister
Femtopat
Evet çok doğruAudi, Mercedes ile köyüne gelip köy kahvesinde yeğenim yaşam çok zor, sakin gelme buralara. Ama yeğenim bizim bir düzenimiz var, bozamayız derler.
Bkz: Ikiyuzluluk...
Evet çok doğruAudi, Mercedes ile köyüne gelip köy kahvesinde yeğenim yaşam çok zor, sakin gelme buralara. Ama yeğenim bizim bir düzenimiz var, bozamayız derler.
Bkz: Ikiyuzluluk...
Tam olarak onu demediler ama lafı oraya getirmeye çalıştılar. Kendileride biliyor orada yaşamın ve refahın çok iyi olduğunu.
Onlara soruyorum ama pek oraya gelmem taraftarı değiller. Onlara yük olacakmışım gibi geliyor onlara. Ama ben kendi dilimi, işimi öğrendikten sonra gitmek istiyorum.Bunu Almanya'da yaşayan insanlara sorarsanız daha iyi olur. Alman akrabalarım, burada kiralar pahalı diyordu. Gelecek planları kuruyorsunuz, daha fazla araştırın.
Almanya'ya gitmenin zor olduğunu duymuştum. Eminim İngiltere kat kat daha zordur.Ekonomik olarak %9 küçülmede ve onun yerine İngiltere'ye git ayrıca ben Almanya'yı araştırdım bir ev 75 metrekare 250.000 € bunu bilmeni isterim İngiltere'de yazılım hatsafa en iyi 2 ülkeden biridir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.