Almanya'daki Türklerin para birimimizle dalga geçmesi

Olum genellemeyin biz de almancıyız diyecektim de boşverin genelleyin, çoğu öyle. Ama azınlık da olsa hayrınıza karar verenler var.

Onlar pislik temizlediği halde her sene tatilini yapıp, cillop gibi arabalara biniyorlar. Türkiye'de en baba işi yapsan bile kazandığın parayla "adam akıllı" zor geçiniyorsun.

1/4 derecesinde 25 sene deneyimli bir polis memurunun kazandığı aylık para 6700 TL civarı. Ne yapar? 820 Euro. Gel de gülme.

Türk lirasının değersizliği ve ülkenin yaşam standartlarının ne derecede olduğu bariz ortada. Gülmekte haklılar.

Bazıları oturduğu yerden Almanya bizi kıskanıyor efendim demeye devam etsin.
Tabii ki kadroluysa 6700'dür o da. Kadrolu değilse 5200 TL falandır 630 Euro'cuk. 😢

Allatan forumda küfür yasak. Zaten küfür etmek etik değil canım.
Mesela Türk ve +1 vatandaşlığı olup haziran-eylül ayı arası gelen her bireyden uçak biletlerinden avro üzeri yüzde 50 vergi alsak ne güzel olur değil mi ?
Ya da gümrükten geçerken gümrük parası diye bir vergi.
Hemen 180 derece dönerler.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Gurbetçi" dediğiniz kişilerdenim fakat asla TL'nin değer kaybetmesine sevinmiyorum ülkemde yaşamasam dahi ülkemin iyi durumda olmasını isteyen biriyim. TL değer kaybedince sevinen tipler insan değiller emin olun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı