Almanyadan PS4 PRO getirtmek

MBirhanM

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Ben Almanya'dan PS4 PRO 1 TB konsolunu getirtmek istiyorum arkadaşım aracılığıyla. Valizine koyup getirecek ve ben Türkiye'den alacağım ondan. Benim aklımda bazı sorular var onu bilen arkadaşlardan öğrenmek istiyorum.

- PS4 PRO'yu getirttik diyelim burada Türkiye PS Store'una erişim yapabilir miyim? Veya TR için geçerli oyunları oynayabilir miyim? EU, US konusu var ya o yüzden merak ediyorum. Almanyadan getirtip buradan almış gibi sıkıntısız oynayabilir miyim?

- Türkiye'den kutulu oyun alıp takarsam sorunsuz çalışır mı?

Bu arada arkadaşlar PS4 PRO 1 TB + 2 KOL + God of War TL'ye çevirince 2050 TL civarına denk geliyor. 379 € yani.
Bu konuyu bilip yardım edebilecek kimse yok mu?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.

Ben Almanya'dan PS4 PRO 1 TB konsolunu getirtmek istiyorum arkadaşım aracılığıyla. Valizine koyup getirecek ve ben Türkiye'den alacağım ondan. Benim aklımda bazı sorular var onu bilen arkadaşlardan öğrenmek istiyorum.

- PS4 PRO'yu getirttik diyelim burada Türkiye PS Store'una erişim yapabilir miyim? Veya TR için geçerli oyunları oynayabilir miyim? EU, US konusu var ya o yüzden merak ediyorum. Almanyadan getirtip buradan almış gibi sıkıntısız oynayabilir miyim?

- Türkiye'den kutulu oyun alıp takarsam sorunsuz çalışır mı?

Bu arada arkadaşlar PS4 PRO 1 TB + 2 KOL + God of War TL'ye çevirince 2050 TL civarına denk geliyor. 379 € yani.

1-) Evet, yanlis bilmiyorsam, zaten konsol ulkeye bagli degil. Sen hesabi acarken TR PSN'den acarsan, ulke olarak TR seciliyse sikinti olmaz.

2-) Almanya'da, Turkiye gibi UK'ya bagli. Yani oyunlarda uyumsuzluk yasamazsin.
Fiyat iyi. Ama umarim garantilik sorun yasamazsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı