Fernando Muslera Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.222 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türk Telekom Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #1 Geçen dayım "PS5 getireyim mi?" Diye sormuştu. Ben de olur dedim. Ama sorum şu ki vergi veya gümrük gibi yani ek ücreti alınıyor mu? Yoksa dayım 500 Euro'ya alıp buraya getirebilir mi?
Geçen dayım "PS5 getireyim mi?" Diye sormuştu. Ben de olur dedim. Ama sorum şu ki vergi veya gümrük gibi yani ek ücreti alınıyor mu? Yoksa dayım 500 Euro'ya alıp buraya getirebilir mi?
ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 6 Kasım 2020 #2 Vergiler ile aynı fiyata gelir. Eğer kutusu açılmazsa...
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 6 Kasım 2020 #3 Paketi açılmış bir üründen vergi alınmıyor. Sebebi ise kişisel eşya sınıfına girmesi. ableben dedi: Vergiler ile aynı fiyata gelir. Genişletmek için tıkla... Bilmeden konuşmayın.
Paketi açılmış bir üründen vergi alınmıyor. Sebebi ise kişisel eşya sınıfına girmesi. ableben dedi: Vergiler ile aynı fiyata gelir. Genişletmek için tıkla... Bilmeden konuşmayın.
SandyBridge Kilopat Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 524 Çözümler 9 Yer NVIDIA® Jetson™ AGX Xavier Developer 6 Kasım 2020 #4 Ticari fikir oluşturmadığı sürece bir adet PS5 getirecek ise kendime ait diyerek vergi ödemeden getirebilir.
Ticari fikir oluşturmadığı sürece bir adet PS5 getirecek ise kendime ait diyerek vergi ödemeden getirebilir.
Fernando Muslera Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.222 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türk Telekom Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #5 Ek ücret yok yani değil mi?
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.080 Makaleler 3 Çözümler 27 6 Kasım 2020 #6 Kutusundan çıkarıp çantaya koyarsa vergi alınmıyor diye biliyorum.
ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 6 Kasım 2020 #7 İbrahim Gürel dedi: Paketi açılmış bir üründen vergi alınmıyor. Sebebi ise kişisel eşya sınıfına girmesi. Bilmeden konuşmayın. Genişletmek için tıkla... Paketi açmadan kendi alıp getirirse dedim. Siz de tam anlamı ile anlayın.
İbrahim Gürel dedi: Paketi açılmış bir üründen vergi alınmıyor. Sebebi ise kişisel eşya sınıfına girmesi. Bilmeden konuşmayın. Genişletmek için tıkla... Paketi açmadan kendi alıp getirirse dedim. Siz de tam anlamı ile anlayın.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 6 Kasım 2020 #8 Fernando Muslera dedi: Ek ücret yok yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi kutusunu açsın. Sorarlarsa benim desin ve geçsin. Vergi alınmıyor.
Fernando Muslera dedi: Ek ücret yok yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi kutusunu açsın. Sorarlarsa benim desin ve geçsin. Vergi alınmıyor.
Fernando Muslera Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.222 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türk Telekom Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #9 İbrahim Gürel dedi: Dediğim gibi kutusunu açsın. Sorarlarsa benim desin ve geçsin. Vergi alınmıyor. Genişletmek için tıkla... Kutuyu getirmesin yani?
İbrahim Gürel dedi: Dediğim gibi kutusunu açsın. Sorarlarsa benim desin ve geçsin. Vergi alınmıyor. Genişletmek için tıkla... Kutuyu getirmesin yani?
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #10 Orda vergi ödersiniz dememiş. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2020