Alpin SSD nasıl?

Can Özbek

Hectopat
Katılım
26 Şubat 2020
Mesajlar
119
Selamlar arkadaşlar. 150 TL bandında bir SSD almak istiyorum ve bu karşıma çıktı. Yazma ve okuma hızı fiyatına göre çok makul geldi bana. Şu an piyasada maalesef ki fiyatlar çok uçuk olmasına karşın bu SSD 154 TL. Ama bir yazıda sanki SATA3 portu olmasına özen gösterin diye bir yazı okumuştum. Sizce bu SSD’yi alınır mı?
 

Dosya Ekleri

  • D10D72ED-9DD3-4999-B973-EE830A727D1C.png
    D10D72ED-9DD3-4999-B973-EE830A727D1C.png
    170,2 KB · Görüntüleme: 361
Hocam biraz daha para verin elinizde kalmasın. İlk defa duyduğum bir marka Alpin.
Açıkçası çok param yok ama bu da o kadar pahalı değil yani dediğiniz gibi iyiyse kingston zaten depolama konusunda kendini kanıtlamış bi marka ama teknik özellik bakımından da iyiyse bunu da alabilirim
 
Hocam biraz daha para verin elinizde kalmasın. İlk defa duyduğum bir marka Alpin.
Şu an için uygun fiyata bulabileceğiniz en iyi SATA bağlantılı SSD Alpindir, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Hızı gerçekten çok iyi. Bizzat mağaza ile ürünle ilgili iletişim kurdum merakımı gidermek adına piyasaya yeni giriş yaptıkları için fiyatlarını uygun tuttuklarını belirttiler. Kendini ispatlamış benim diyen SSD lerden eksiği yok fazlası var.
 
Selam herkese , hem 120gb hem de 240gb Alpin marka ssd aldım. Öncelikle şunu söyleyeyim kesinlikle fiyat/performans ürünü. Piyasadaki kingston a400, samsung evo serilerinden hiçbir farkı yok. Okuma ve yazma hızları belirtilen değerlerde çıktı. Satın almadan önce defalarca mağazaya soru sordum hepsini çok kısa süre içerisinde cevapladılar. Hatta beğenmezsem iade ederim dedim ssd'lere 3 yıl garanti verdiklerini ve koşulsuz şartsız değişim yaptıklarını söylediler. Benim için önemli kriterlerden biri de bu. Satış sonrası ürünlerinin arkasında duruyolar. O yüzden bilinmeyen bir marka diye önyargılı davranmanın hiç gereği yok. Ssdnin pahalı olması kaliteli olduğu anlamına gelmiyor. Herkese iyi forumlar
 
Konu canlanmış :D yorum yazdıktan sonra bende sipariş verdim şuan aktif kullanıyorum
Okuma 532 , yazma 482 gibi bir değer aldım. F/p çok iyi değerler bence almak isteyene tavsiye ederim. Ama uzun kullanımda nasıl sonuç verir şuan bilmiyorum kullandıkça görücem :)
 
Konu canlanmış :D yorum yazdıktan sonra bende sipariş verdim şu an aktif kullanıyorum.
Okuma 532, yazma 482 gibi bir değer aldım. F/P çok iyi değerler bence almak isteyene tavsiye ederim. Ama uzun kullanımda nasıl sonuç verir şu an bilmiyorum kullandıkça göreceğim :)

Hocam şu an nasıl sağlıkta performansta düşüş var mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı