Linuxtan sonra windows çok boş ve yavan geliyor gözüme.Ayıp oluyor neresi çirkin alt tabın.
Hızlı davranmak için var zaten. Neyse ufak tefek değişiklikler yapan şeyler bulursun ama istediğin gibi karmaşık bir şey olmaz. Windows 11'e geç yada C++, Win32 ve XAML biliyorsan kendi keyfine göre bir tane yazarsın.Linuxtan sonra windows çok boş ve yavan geliyor gözüme.
c++ cok az biliyorum ama hazır bir plugin vs. yok mudur?Hızlı davranmak için var zaten. Neyse ufak tefek değişiklikler yapan şeyler bulursun ama istediğin gibi karmaşık bir şey olmaz. Windows 11'e geç yada C++, Win32 ve XAML biliyorsan kendi keyfine göre bir tane yazarsın.
WindHawk var, her şeyi açık kaynak. İçinde var mıdır bilmiyorum ama yakın bir şey bulup direkt kodu düzenleyip çalıştırabilirsin.c++ cok az biliyorum ama hazır bir plugin vs. yok mudur?
Deneyip kısa sürede ufak bir rehber yapmak isterim açıkçası.WindHawk var, her şeyi açık kaynak. İçinde var mıdır bilmiyorum ama yakın bir şey bulup direkt kodu düzenleyip çalıştırabilirsin.
Windhawk
The customization marketplace for Windows and programs. Customize your programs with available code snippets or create your own customizations.windhawk.net
Bence güzel olur. Benim vaktim olsa yapmak isterdim.Deneyip kısa sürede ufak bir rehber yapmak isterim açıkçası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.