Netflix Alt yazı dilini değiştirme nasıl yapılır?

Selman12

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, ben başka bir ülkeye taşındığım için şu an izlediğim Netflix'te ki dizi ve filmlerdeki alt yazı seçeneklerinde Türkçe seçeneği yok maalesef konumdan dolayı.

Bunu nasıl düzeltebilirim?
Türkçe alt yazı olmasını istiyorum.

Normalde Türkçe alt yazı var dizi de Türkiye'den izlediğinde ama başka ülkede olduğum için gözükmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba, ben başka bir ülkeye taşındığım için şu an izlediğim Netflix'te ki dizi ve filmlerdeki alt yazı seçeneklerinde Türkçe seçeneği yok maalesef konumdan dolayı.

Normalde Türkçe alt yazı var dizi de Türkiye'den izlediğinde ama başka ülkede olduğum için gözükmüyor.
Bunu söyleyeceğimi hiç düşünmezdim ama VPN ile Türkiye'ye bağlan. 😁

Web tarayıcısı​

1. Bir tarayıcı kullanarak Hesap sayfanıza gidin.
  2. Profiller'i, ardından bir profili seçin.
  3. Diller öğesini seçin.
  4. Dizi ve Film Dilleri/Seslendirme ve alt yazı dilleri ayarından tercih ettiğiniz dilleri seçin.
  5. Kaydet düğmesine tıklayın.
Not:Netflix, bulunduğunuz yere ve dil ayarlarınıza bağlı olarak televizyonlarda ve televizyon yayın cihazlarında uygun 5-7 dili gösterir. Android telefon ve tabletlerde, iPhone ve iPad cihazlarında ve web tarayıcılarında herhangi bir içerik için tüm mevcut dilleri görebilirsiniz. Her içerikte bütün dil seçenekleri mevcut olmayabilir.

Olmazsa VPN kullanıp Türkiye konumuna bağlanabilirsiniz, Proton önerimdir.

Kaynak: Netflix'te dili değiştirme.

Sorununuzu çözdüysem çözüm olarak işaretleyebilirsiniz.

Web tarayıcısı​

1. Bir tarayıcı kullanarak Hesap sayfanıza gidin.
  2. Profiller'i, ardından bir profili seçin.
  3. Diller öğesini seçin.
  4. Dizi ve Film Dilleri/Seslendirme ve alt yazı dilleri ayarından tercih ettiğiniz dilleri seçin.
  5. Kaydet düğmesine tıklayın.
Not:Netflix, bulunduğunuz yere ve dil ayarlarınıza bağlı olarak televizyonlarda ve televizyon yayın cihazlarında uygun 5-7 dili gösterir. Android telefon ve tabletlerde, iPhone ve iPad cihazlarında ve web tarayıcılarında herhangi bir içerik için tüm mevcut dilleri görebilirsiniz. Her içerikte bütün dil seçenekleri mevcut olmayabilir.

Olmazsa VPN kullanıp Türkiye konumuna bağlanabilirsiniz, Proton önerimdir.

Kaynak: Netflix'te dili değiştirme.

Sorununuzu çözdüysem çözüm olarak işaretleyebilirsiniz.
Türkçe seçili zaten ona rağmen Türkçe altyazı yok, mesela “prison break” te Türkçe altyazı yok bende

Bildiğiniz bir Türkiye sunucusu ücretsiz olan vpn uygulamasi var mı?

Son düzenleme:
Türkçe seçili zaten ona rağmen Türkçe altyazı yok, mesela “prison break” te Türkçe altyazı yok bende

Bildiğiniz bir Türkiye sunucusu ücretsiz olan vpn uygulamasi var mı?
Forumda biraz araştırdım lakin bulamadım. Instagram'ın kapatıldığı zamanlar Proton VPN 10₺ idi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı