Alt yazılı film izlenmeli mi?

Vengeance1000

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben 15 yaşındayım, hayatımda en fazla 5 tane alt yazılı film veya dizi izlemişimdir. Hep Türkçe dublaj izlerim. Bugün Thor'un filmini alt yazılı izledim az bir şey hoşuma gitti. Disney Plus Marvel dizilerini Türkçe dublaj mı izlemeliyim? Altyazılıya pek alışık değilim. Ama alt yazılı daha zevk geldi siz ne önerirsiniz?

Alt yazılı izlerseniz karakterlerin duygularını vurgularını hepsine daha iyi adapte olursunuz üstteki arkadaşın dediği gibi alt yazılı izledikten sonra bir daha dublaj izleyemiyorsun.

Merhaba ben 15 yaşındayım, hayatımda en fazla 5 tane alt yazılı film veya dizi izlemişimdir. Hep Türkçe dublaj izlerim. Bugün Thor'un filmini alt yazılı izledim az bir şey hoşuma gitti. Disney Plus Marvel dizilerini Türkçe dublaj mı izlemeliyim? Altyazılıya pek alışık değilim. Ama alt yazılı daha zevk geldi siz ne önerirsiniz?
Merhaba, çok kısa yazacağım umarım faydalı olur sizin için. Yaşım 29, film/dizi izlemeye 14-15 yaşlarımda başladım. Başladığım ilk yılı saymazsak o günden bu güne hep alt yazılı izledim. Şu an iyi/çok iyi derecede İngilizce konuşabiliyorum ve anlayabiliyorum. Eğitim olarak okuldan başka bir yerde dil eğitimim yok. Bunu sağlayan tamamen izlediğim orijinal dil yapımlar. Size de şiddetle tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı