Alternatif İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Masonikpislik

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi forumlar. Kocaeli Darıca da oturuyorum. Mahallede boş port olmadığı için eve internet alamadık. Telekom yatırımını durdurduğu için çok uzun süre de halledemeyeceklermiş. Binada herhangi bir internet altyapısı yok. Bana da en geç 1 aya kadar internet lazım. Önerebileceğiniz bir şey var mı?

Uzun iş gibi gözüküyor. Vınn falan önerir misiniz? Nasıl kullanıyorlar? Modemini gördüm sim kartı ona mı takıyoruz?
USB modeme sim kartı takıyorlar da konuşma ve 4.5 G internet paketi alırsanız bence daha iyi. Bilgisayarda interneti kullanmak istediğiniz zaman telefonu bilgisayara bağlarsınız. Bunu şunun için diyorum: ayrıca bir Vınn almak maliyetli olabilir. Fiyat araştırması yapın. Hangisi size daha uygunsa ona karar verin.

İnternet altyapısı yakın zamanda gelmeyecek gibi ve paketlerde en fazla 8GB civarı. CS GO ve film izlemek istediğim için yetmeyecek gibi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı