Alternatif kod editörleri

Vim ve emacs mükemmel.

Aslında Vim kullanmak istiyorum ama daha programlamayı bile tamamen sindirememiş biri için Vim'e bu kadar zaman harcamak(öğrenebilmek ve alışabilmek için) bana pek karlı gelmiyor. Vim'e ayıracağım zamanı JavaScript'e ayırırım daha mantıklı olur diyorum.

Code: Blocks'a bakabilirsin, kendim kullanıyorum.

Kate çok iyi geliyor bana.

Bunlara bakacağım.

Her yerde alternatif kullanmak bence o kadar da doğru değil. VS Code'un yetemeyeceği alan yok. Bunun yanına sublime text ekliyordum ben. Bir de kullandığım dilin IDE'si varsa O, bu akdar.

Tabii ki herkesin zevki farklıdır ve bunlara saygı duyuyorum. Ancak genele konuşmam gerekirse, bilinenin dışına çıkmak bana biraz şov gibi geliyor ya.

Tamamen katılıyorum. Hatta şov kısmında da aynı düşünceleri paylaşıyoruz ama alternatif bir uygulamaya geçtiğimde motivasyon ve ilgimin bir süreliğine çok daha fazla arttığını hissediyor ve bu değişikliklerden zevk alıyorum.

Coda2, bbedit, vim, icecoder, gedit bunlarda güzel. Bu arada hangi diller için kod editörü aradığınızı da söylerseniz daha iyi olur.

Çoğunlukla JS
 
Yazılım diline göre, kullandığın kütüphaneye göre, alışkanlıklarına göre, yaptığın projeye göre değişir kullanacağın İDE, işini hangisi en hızlı ve pürüzsüz hallediyorsa o kullanılmalı.
 

Geri
Yukarı