M MamiBaba21 Zeptopat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #1 BIOS'tan işlemcinin sıcaklığını düşürmek istedim fakat yanlış bir ayarı elledim ve işlemci tek çekirdek olarak gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2023
BIOS'tan işlemcinin sıcaklığını düşürmek istedim fakat yanlış bir ayarı elledim ve işlemci tek çekirdek olarak gözüküyor.
Cansıznefer Hectopat Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 443 Çözümler 1 15 Haziran 2023 #2 BIOS ekranı kapatmadıysan kaydetmeden çık. Artı 0 Eksi
Fatihkerem0023 Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 3.037 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #3 MamiBaba21 dedi: BIOS'tan işlemcinin sıcaklığını düşürmek istedim fakat yanlış bir ayarı elledim ve işlemci tek çekirdek olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... BIOS'u sıfırla anakartı ne. Artı 0 Eksi
MamiBaba21 dedi: BIOS'tan işlemcinin sıcaklığını düşürmek istedim fakat yanlış bir ayarı elledim ve işlemci tek çekirdek olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... BIOS'u sıfırla anakartı ne.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 15 Haziran 2023 #4 BIOS'ta yaptığınız ayarı geri alın. Yaptığınız ayarı hatırlamıyor iseniz BIOS menüsünden direkt olarak BIOS'u fabrika ayarlarına döndürün. Onu da bilmiyorsanız anakartınız üzerindeki BIOS pilini söküp takın. Artı 0 Eksi
BIOS'ta yaptığınız ayarı geri alın. Yaptığınız ayarı hatırlamıyor iseniz BIOS menüsünden direkt olarak BIOS'u fabrika ayarlarına döndürün. Onu da bilmiyorsanız anakartınız üzerindeki BIOS pilini söküp takın.