Altılı Masa, Ortak Politikalar Metni'ni açıkladı.

Ülkenin yararına bir tane madde göremedim. Hep dışardakilerin söylediklerini yazmışlar. Bunlardan vatana millete hayır gelmez. Bunların tek derdi pastadan 1 dilim kapma peşinde olmaları. Yakında birde hdp denen terörist partisine birde bakanlık verir bu utanmaz arlanmazlar. Sonra nasıl Libya'ya dönüşürüz hep beraber izleriz sözde ülkeyi kurtacaklar.
 
Haber sürekli olarak anlık güncellenecektir sayfayı yenileyiniz.
 
Ülkenin yararına bir tane madde göremedim. Hep dışardakilerin söylediklerini yazmışlar. Bunlardan vatana millete hayır gelmez. Bunların tek derdi pastadan 1 dilim kapma peşinde olmaları. Yakında bir de HDP denen terörist partisine bir de bakanlık verir bu utanmaz arlanmazlar. Sonra nasıl Libya'ya dönüşürüz hep beraber izleriz sözde ülkeyi kurtacaklar.

Göz doktoruna randevu almanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
 
Muhalefette kalmanın birine ne faydası olur?
Biraz aklını çalıştır sence ne faydası olabilir? Sence mevcut iktidarın önü neden bu kadar açık? Ekonomi en dip seviyedeyken iktidar hala nasıl seçim kazanıyor? Ve kazanacaklar da. Ben ipucunu verdim gerisi sana kalmış, parçaları birleştir. CHP'nin neden ana muhalefet olarak kalmak istediğini anlarsın.

+ Suriyeliler geri gidecek.
+ Kuleli gibi askeri okullar yeniden açılacak
+ F-35 alımı, ön sıraya alınacak.
Umarım bu yorumun ironidir. Kılıçdaroğlu'nun göç ve entegrasyon bakanlığından haberin yok herhalde senin. Muhtemelen Zafer bile gelse mültecileri gönderemeyecek. Bir kısmı gider ama çoğunluğu Türkiye'de kalmaya devam edecek. Çünkü Batı öyle istiyor.
 
9 ana başlık içeren 2.300 maddelik Millet İttifakı Ortak Politikalar Metni için bir yorum yapmak gerekir ise, bu metinden bu zamana kadar bu ülke için hiçbir partinin ve ittifakın bu kadar kapsamlı bir hazırlık yapmadığı ve yayınlanan maddelerin tamamına yakını incelendiğinde bu ülkede varolan sorunların tamamına yakınının demokrasi ve refah içerisinde çözümünün tek tek sağlanacağı ortaya çıkıyor.

Bu metin bu kadar kritik olan bir seçim için ciddi manada iyi hazırlanmış. Şu anda Millet İttifakı için geriye sadece aday eşliğinde ilerleme süreci kaldı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı