Y yusuf215 Femtopat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #1 Bu görselde çalışmadığı hali var çalıştığında 2.5 GB RAM kullanımı oluyor nasıl silebilirim? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü_20221117_183221.png 112,6 KB · Görüntüleme: 187 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2022
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #2 yusuf215 dedi: Bu görselde çalışmadığı hali var çalıştığında 2.5 GB RAM kullanımı oluyor nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yusuf215 dedi: Bu görselde çalışmadığı hali var çalıştığında 2.5 GB RAM kullanımı oluyor nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Y yusuf215 Femtopat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #3 Hyuuga Neji dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam videoyu izlemiştim şimdi yine izledim ancak yine bir şey anlamadım tarayıcı birikintilerini silince neden silinsin bu virüs? Çözdüm unlocker ile sildim. Başta gitmiyor PC'yi yeniden başlatınca gidiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2022
Hyuuga Neji dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam videoyu izlemiştim şimdi yine izledim ancak yine bir şey anlamadım tarayıcı birikintilerini silince neden silinsin bu virüs? Çözdüm unlocker ile sildim. Başta gitmiyor PC'yi yeniden başlatınca gidiyor.