Modem arayüzündeki hız değerlerinizi atarsanız daha net anlaşılabilir.Bu evdeki altyapı değerleri iyi midir 75 Mbps paket almayı düşünüyorum ben kararsız kaldım. Türk Telekom 75 Mbps alamaz diyor 50 Mbps pakete yönlendiriyor TurkNet aynı şekil. Eki Görüntüle 1588964
Sağlıklı bir 75 Mbit hız almak için VDSL hızınızın 90000 olması gerek. Sizinki 83000. kopmalar yaşamanız mümkün.
Modem arayüzündeki hız değerlerinizi atarsanız daha net anlaşılabilir.
Hat, kendisini kaldıramayacağı bir hızı vermeye zorlayacağı için SNR Margin değeriniz epey düşecek. SNR ayarı nasıl yapılır bilmem, zira SNR sizin elle değiştirebileceğiniz bir şey değil. En büyük etken kablonun uzunluğu ve santrale uzaklığınız.Modemden SNR ayar yaparak kopmaları düzeltmek mümkün mü?
Hat, kendisini kaldıramayacağı bir hızı vermeye zorlayacağı için SNR margin değeriniz epey düşecek. SNR ayarı nasıl yapılır bilmem, zira SNR sizin elle değiştirebileceğiniz bir şey değil. En büyük etken kablonun uzunluğu ve santrale uzaklığınız.
O değerlere güvenmeyin hocam. Göknete göre almam gereken hız 53 Mbps ama ben 930 Mbps alabiliyorum.
Hat değerlerinizi xDSL olarak atmanız mümkün mü? Şu anki SNR değerinizi görelim.Keenetic modemim sayesinde bu mümkün. Kaliteli kablo işini hallederim santrale 85m gözüküyor.
Bunları nereden buldunuz? ben de merak ettim.Bu evdeki altyapı değerleri iyi midir 75 Mbps paket almayı düşünüyorum ben kararsız kaldım. Türk Telekom 75 Mbps alamaz diyor 50 Mbps pakete yönlendiriyor TurkNet aynı şekil. Eki Görüntüle 1588964
Bunları nereden buldunuz? Ben de merak ettim.
Hat değerlerinizi xDSL olarak atmanız mümkün mü? Şu anki SNR değerinizi görelim.