Altyapı değişikliği ücreti talep edilen bölgede Türk Telekom çalışma olmadığını söyledi

emerhen

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, biraz önce 216 990 26 16 ve 850 771 26 80 ile başlayan numaradan arandım. Bölgemizde altyapı değişikliği ve port onarımı yapıldığı söylendi bunun için ise modemimizin %100 değiştirmemiz gerektiği ve değiştirmezsek ise kesinlikle internet kullanamayacağımızı söyledi. Artı olarak 2500 TL gibi bir ücret talep edildi. Biz de kapıda kredi kartı ile siparısını verdik. Daha sonra guvenemedim Türk Telekom'un kendisini aradım. Bölgede böyle bir çalışma olmadığını, numaranın kendilerine ait olmadığını belirttiler. Kargo firmasına ev adresini vs verdik gelince almazsak bir problem olur mu bizim adımıza?

Merhaba, biraz önce 216 990 26 16 ve 850 771 26 80 ile başlayan numaradan arandım. Bölgemizde altyapı değişikliği ve port onarımı yapıldığı söylendi bunun için ise modemimizin %100 değiştirmemiz gerektiği ve değiştirmezsek ise kesinlikle internet kullanamayacağımızı söyledi. Artı olarak 2500 TL gibi bir ücret talep edildi. Biz de kapıda kredi kartı ile siparısını verdik. Daha sonra guvenemedim Türk Telekom'un kendisini aradım. Bölgede böyle bir çalışma olmadığını, numaranın kendilerine ait olmadığını belirttiler. Kargo firmasına ev adresini vs verdik gelince almazsak bir problem olur mu bizim adımıza?

Dümdüz dolandırılmışssınız çok basit bir numara. Geçmiş olsun. Almayın gelirse.

Dümdüz dolandırılmışssınız çok basit bir numara. Geçmiş olsun. Almayın gelirse.
Normalde yiyeceğim halt değil günlük olarak modemimiz sürekli bi anda kırmızı ışık yakıyor kapatıp açınca düzeliyor günde 3-4 kez yapmak zorunda kalıyoruz bende bu yüzdendir diye aldım daha sonra emin olamadım böyle olduğunu anladım almazsam problem olmaz değil mi ?

Modem satmak için kurulmuş bir firma.
Sana satış yapmak için her türlü yalanı söylerler.
Modemi alma geldiğinde hiçbir şey yapamazlar.
Almadığın zaman seni arayacaklar hukuki süreç başlatacağız vs gibi korkutmaya çalışacaklar ama bir halt yiyemezler bunlarada hazır ol.
Elinizden geleni yapın de kapat telefonu.

Modem satmak için kurulmuş bir firma.
Sana satış yapmak için her türlü yalanı söylerler.
Modemi alma geldiğinde hiçbir şey yapamazlar.
Almadığın zaman seni arayacaklar hukuki süreç başlatacağız vs gibi korkutmaya çalışacaklar ama bir halt yiyemezler bunlarada hazır ol.
Elinizden geleni yapın de kapat telefonu.
Bu doğru bu arada büyük ihtimalle işte almak zorundasınız falan diye zorlayacaklardır seni. Öyle bir zorunluluğun yok. İstediğiniz hukuki süreci başlatabilirsiniz de zaten dolandırıcı kendileri olduğu için uzatmayacaklardır.

Modem lazımsa konu aç yardımcı olunur 2500'e zaten onların vereceğinin 10 kat daha iyi alınır.

Yeni konular

Geri
Yukarı