Altyapı geliştirilebilir mi?

yusuamafyok

Decapat
Daha fazla  
Altyapım 50Mbps desteklıyor ben 200Mbps ıstıyorum nasıl yukseltebılırım ya da yukseltebılır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakırdan maksimum alabileceğiniz 100 MB ADSL'den 16 eğer ki binanızda cihaz varsa tip 11 ya da 23 iç tesisatınızda sağlam ise 100 MB alırsınız fakat binanızda cihaz yoksa saha dolabına da uzaksanız 50 ya da 35'i geçmeyin sağlam internet kullanamazsınız.

Maalesef bu durumda altyapınız sadece VDSL görünüyor. Zorlarsanız belki 75. ama 50 Mbps daha sağlıklı olur.
50 daha saglıklı olur derken

Maalesef bu durumda altyapınız sadece VDSL görünüyor. Zorlarsanız belki 75. ama 50 Mbps daha sağlıklı olur.
bide ben kendi internetimin kaç mbps olduguna nasıl bakabılırım

fttx v2 yazıyo ben sorguladıgımda one peki ben fttx in 1gb ye kadar ınt sunabıldıgını bılıyorum bi arkadaş sorgulayıp resim at demişti attım ona bakarmısınız

Son düzenleme:

Muhtemelen saha dolabından lokalinize geliyor binanızda kapıcıya sorun Telekom'un cihazı var mı diye yoksa saha dolabından besleniyorsa mesafeye göre düşer attığınız fotoğrafa bakınca en sağlıklı 35 risk alırım derseniz 50.

risk derken?

bizim binada kapıcı yokda nerden bakarım cıhaz varmı yokmu dıye

Boşuna sormayın. Adresinizde VDSL altyapı var. Superonline sayfasından sorgulayın eğer onların fiberi yoksa adresinizde fiber yok. Modem değerlerinizi bilmediğimiz için hangi hızın stabil olabileceğini bilemeyiz. Modem SNR değerlerinizi bulun buraya atın. Yani dediğim gibi bana sorarsanız 50 Mbps stabil alabilirsiniz.

fiber kutusu varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…