Loxynow Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #1 Fakat benim oturduğum binada en fazla 16 Mbps alabildiğim gözüküyor. 100 Mbps alabilmem için ne yapmam veya nere başvuru yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2022
Fakat benim oturduğum binada en fazla 16 Mbps alabildiğim gözüküyor. 100 Mbps alabilmem için ne yapmam veya nere başvuru yapmam lazım?
mutsuxd Picopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 286 20 Kasım 2022 #2 Loxynow dedi: Fakat benim oturduğum binada en fazla 16 Mbps alabildiğim gözüküyor. 100 Mbps alabilmem için ne yapmam veya nere başvuru yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... İmza toplanıyor diye biliyorum yanlışım varsa diğer hocalarım düzeltsin.
Loxynow dedi: Fakat benim oturduğum binada en fazla 16 Mbps alabildiğim gözüküyor. 100 Mbps alabilmem için ne yapmam veya nere başvuru yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... İmza toplanıyor diye biliyorum yanlışım varsa diğer hocalarım düzeltsin.
Despotik Monarşi Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 235 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #3 Bulunduğunuz semtte imza toplayıp ilçenizdeki Türk Telekom müdürlüğüne verin. Ne kadar çok imza toplarsanız o kadar hızlı işleme alınır.
Bulunduğunuz semtte imza toplayıp ilçenizdeki Türk Telekom müdürlüğüne verin. Ne kadar çok imza toplarsanız o kadar hızlı işleme alınır.