Altyapı Maksimum Hızımı Nasıl Öğrenebilirim?

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600X | RX6700XT
Arkadaşlar yıllardır hem TTNET hem Superonline klasik "altyapınız desteklemiyor" dEyip 8Mbit 'in üstünde internet vermiyordu. Hatta bina hattım kötü olduğu için 6Mbit ve üstünde kesinti yaşıyordum. Bina hattını yenilettim fakat hala altyapı bahaneleri devam ediyor. Ben bu maksimum hızımı nasıl öğrenebilirim modem arayüzünde bulamıyorum Huawei modem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Altyapı eski ise 8Mbit'i bile tam veremiyorlar, altyapınn max. vereceği hızı yine dağıtımcı firma bilir, senin modemden öğrenebileceğin birşey değil.

Altyapı eski ise 8Mbit'i bile tam veremiyorlar, altyapınn max. vereceği hızı yine dağıtımcı firma bilir, senin modemden öğrenebileceğin birşey değil.
Modem arayüzünden bu bilgilere ulaşan arkadaşlar var.

Bana pek samimi gelmiyolarda o yüzden kendim öğrenmek istiyorum.

Eski Adsl modemim takılıyken hız 24mbit i geçmiyordu. Ve inatla Ttnet müşteri hizmetleri 35mbit hızı desteklemez diyordu. Modemi değiştirdim. Airties Vdsl modemi takınca modem arayüz sayfasında 135bin gibi bir rakam yazıyor şu an. Teorik olarak 135mbit destekliyor. Binamızda fiber internet yok. 35mbit 100gb kotalı paket kullanıyorum şu an.

Huawei HG552d

Eski Adsl modemim takılıyken hız 24mbit i geçmiyordu. Ve inatla Ttnet müşteri hizmetleri 35mbit hızı desteklemez diyordu. Modemi değiştirdim. Airties Vdsl modemi takınca modem arayüz sayfasında 135bin gibi bir rakam yazıyor şu an. Teorik olarak 135mbit destekliyor. Binamızda fiber internet yok. 35mbit 100gb kotalı paket kullanıyorum şu an.
Bende bu tip şeylerden bahsediyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı