Altyapı nasıl güçlendirilir?

241212

Kilopat
Makaleler
2
Merhaba dostlar,

Uzun zamandır 100 Mbps internet kullanıcısıyım normalde altyapı 70 Mbps'e kadar destekliyor ama hız testinde ortalama 80-85'i görüyoruz. Şimdi biliyorsunuz ki İstanbul'da çoğu yere 1000 Mbps altyapı gelmiş durumda bizim oturduğumuz mahallenin alt sokağına 1000 Mbps hız gelmiş. Alt sokakta oturan arkadaşımın altyapısını sorguladığım zaman 1000 Mbps olarak desteklediğini gördüm ama bende ki 70 Mbps olarak destekliyor.

Şimdi apartmanda bulunan Ankastre kutusu epey bir dağınık, yıllardır hiç düzeltilmedi bina 50-60 senelik bir bina. Yönetim ile görüştük, komşular ile görüştük apartmana fiber istiyorlar yönetimde dahil olmak üzere. Yıllardır 100 Mbps kullanıyorum aslında sıkıldım herkes gibi bende yüksek internet yani en kötü 500 Mbps hız kullanmak istiyorum. Biz bunu ilgili mecralara nasıl bildirebiliriz? İmza toplayıp belediyeye versek işe yarar mı? Bu fiber kutusu gerçekten bina eski olduğu için binaya zarar verir mi?

Yorumlarınız benim için çok değerli.

İmza toplayıp TT müdürlüğüne vermeniz lazım onlarda uygun görürlerse getireceklerdir fiber kutusu binaya zarar vermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…