Altyapı ne zaman gelir?

Teşekkür ederim yaklaşık 5-6 aydır internet olmadan evde oturuyorum ve bütün işim internetle, merak ettiğim için sordum.

İnternet kullanmam lazım sizce 50GB'ye 160TL vermelimiyim?
Superbox vs. bakamıyorum nedeni altyapı ne zaman gelicek belli değil boşu boşuna para vermek istemiyorum.

Ön başvuru olup olmadığından emin değilim. Komşum sözleşmeli olabilir bana turk.net, türk telekom internet kullanabilirsiniz sadece altyapı yapılacak dedi.

1 hafta önce Türk Telekom altyapısı için başvurduk, evde altyapı yoktu imza istediler ve imzalarda toplandı. Sizce altyapı ne zaman gelir?
Etrafımda çok Türk Telekom kullanan var.

1 2 yıldır bekliyorum hala gelen giden yok.

Ön başvuru olup olmadığından emin değilim. Komşum sözleşmeli olabilir bana turk.net, türk telekom internet kullanabilirsiniz sadece altyapı yapılacak dedi.
Superbox kullanmak ön başvuruya engel olmaz. Altyapısız internet olduğu için ikisi birbirinden farklı şeyler.
Superbox vs. bakamıyorum nedeni altyapı ne zaman gelicek belli değil boşu boşuna para vermek istemiyorum.
Anlıyorum sizi. Redbox ve TT Magnet taahhütsüzse ve çekim gücünün iyi olduğunu düşünüyorsanız onları tercih edebilirsiniz. Superbox'ın taahhütü 1 yıl diye biliyorum yani altyapı gelse bile sonuçta siz hemen geçmek zorunda değilsiniz taahhüt bitene kadar beklersiniz yapacak bir şey yok. Taahhütün ilk ve son aylarında cayma bedeli daha az çıkar. Bu bağlamda bu aylarda iptal edip geçebilirsiniz.

Airfiber internetler de var isterseniz göz atın.
İnternet kullanmam lazım sizce 50GB'ye 160TL vermeli miyim?
Ne yaptığınıza bağlı ama yetmeyecektir. 150 GB kotalı Superbox kullandım ben. Evde 2 kişi şöyle 3-4 saat video izlese kota yetmiyor bence.

1. ayı şimdilik 50gb ile geçiricem sonrasında magnete geçerim. Superbox fiyatları direk üzüyor zaten hocam, 150gb bile 15 güne biter gibime geliyor.
Teşekkür ederim.

Aynı durumdan ben de mustariptim. Pandemiden sebep okulların tatil oluşu ve evden çalışmamız gerektiği için ADSL'in yeterli gelmediğini düşünerek CİMER'den şikayet oluşturdum. Mağduriyetimizden bahsettim ve gerekli işlemlerin yapılmasını talep ettim.
1 hafta sonra mahalleye VDSL hizmeti geldi. Abartısız bütün mahalleye VDSL getirdiler. Takribi 1.5 sene bu hizmeti kullandık ve geçen hafta apartmana fiber kablo çekilirken gördüm. Personellere sorduğum zaman dairelere kadar fiber erişiminin getirildiğini söyledi.
CİMER'in etkisini hafife almamak lazım. Siz yine talep açın.
CİMER üzerinden BTK'ya yazı yazmıştım ben.

En azından 16 Mbps olaymış gene iyiymiş hocam. Kopma falan da yaşıyorsanız ayrı tabii.

7 Yıldır bekliyordum çalışmalar geçen hafta bitti. Oturduğum İstanbul E5 e 10 dakikalık mesafede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…