Altyapı sorgulamada 70 Mbps internet 16 Mbps veriyor

ReeluX

Decapat
Daha fazla  
Altyapı sorgulamada 70 Mbps gösteriyor. Bende bu paket için abonelik başlattım. Ama 16 Mbps alıyorum.
Hatta modem arayüzünde kullanıcı adı şifre yazarken VDSL kısmına yazdığımda bağlantı gelmiyor ADSL kısmında geliyor.
Ama mahallemde VDSL2 altyapı olduğuna eminim yakın çevremdekiler 100 Mbps alıyor bende VDSL2 paket olmasına rağmen.
16 alıyorum.

Altyapı sorgulamada 70 Mbps gösteriyor. Bende bu paket için abonelik başlattım. Ama 16 Mbps alıyorum.
Hatta modem arayüzünde kullanıcı adı şifre yazarken VDSL kısmına yazdığımda bağlantı gelmiyor ADSL kısmında geliyor.
Ama mahallemde VDSL2 altyapı olduğuna eminim yakın çevremdekiler 100 Mbps alıyor bende VDSL2 paket olmasına rağmen.
16 alıyorum.

Demek ki şu an ADSL altyapı üzerinden hizmet alıyorsunuz. Sorgulama yapar mısın?

16 alıyorum.

@Einstein hocamın dediği gibi aboneliğiniz ADSL olarak başlamış. Altyapı sorgulamasında VDSL boş port var olarak gözüküyorsa, VDSL porta geçiş talep edin.

@Einstein hocamın dediği gibi aboneliğiniz ADSL olarak başlamış. Altyapı sorgulamasında VDSL boş port var olarak gözüküyorsa, VDSL porta geçiş talep edin.
hocam talep etsek ne olacak bizdede 100 mb görünüyor 2 yıldır ama adamlar 40 mb veriyor kaç kere aradık tt geliyor diyor 100 alamazsınız falan filan.yüksek hızlı portları kendilerine ayırıyorlar.adamlar bizim 40 mb portumuzu başkasına verip bize 8 mb portu verdiler ve 1 ay boyunca

Hocam talep etsek ne olacak bizde de 100 MB görünüyor 2 yıldır ama adamlar 40 MB veriyor kaç kere aradık TT geliyor diyor 100 alamazsınız falan filan. Yüksek hızlı portları kendilerine ayırıyorlar. Adamlar bizim 40 MB portumuzu başkasına verip bize 8 MB portu verdiler ve 1 ay boyunca.

Yaşadığınız bölgeye göre ve çalışanların tavırlarına göre değişiyor hocam. 2025'e gireceğiz hala Vdsl/adsl ile uğraşıyoruz.

Sorgulama yaptım 71 Mbps gözüküyor VDSL altyapı var ve aboneliğimi bu altyapıya uygun seçtim ve bu hıza uygun ücretlendiriliyorum.

Demek ki şu an ADSL altyapı üzerinden hizmet alıyorsunuz. Sorgulama yapar mısın?

Boş port var ADSL de iken VDSL porta geçiş talep ettik.

Yaşadığınız bölgeye göre ve çalışanların tavırlarına göre değişiyor hocam. 2025'e gireceğiz hala Vdsl/adsl ile uğraşıyoruz.

Doğru söylüyorsun Amerika'da bir tanıdığım en kötü altyapıyla bile 3000 Mbps alıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı