Altyapıdan daha yüksek tarife seçilir mi?

Zatı Muhterem

Hectopat
Daha fazla  
VDSL altyapısı var bulunduğum binada.

Altyapımı sorguladığımda en yüksek hızın 62 Mbps olduğunu görüntülüyorum.

Comnet'te 100 Mbps tarifesi 109 lira. Fiyatı gayet uygunken almışken 100 Mbps tarifesini almak istiyorum. Bu mümkün müdür?

Yüksek paket alsanız dahi altyapının maksimum hızını alırsınız muhtemelen.

VDSL altyapısı var bulunduğum binada.

Altyapımı sorguladığımda en yüksek hızın 62 Mbps olduğunu görüntülüyorum.

Comnet'te 100 Mbps tarifesi 109 lira. Fiyatı gayet uygunken almışken 100 Mbps tarifesini almak istiyorum. Bu mümkün müdür?
En yüksek hız neyse o verilir. Üstüne çıkamazsınız diye biliyorum.

Altyapı desteklemiyorsa tarife hızını kullanmaya kalkarsanız devamlı kopma yaşarsınız; zaten ISP hızınızı hattın stabil kalacağı daha düşük bir hıza sabitleyecektir. Dolayısıyla bir anlamı yok. 50 Mbit tarife kullanıyorum, stabil olarak 35 Mbit hız alabiliyorum, ISP daha yüksek hıza çıkarırsa kopmalar oluyor; en sonunda 35 Mbit'e sabitlediler, epeydir o şekilde sorunsuz kullanıyorum.

Altyapı desteklemiyorsa tarife hızını kullanmaya kalkarsanız devamlı kopma yaşarsınız; zaten ISP hızınızı hattın stabil kalacağı daha düşük bir hıza sabitleyecektir. Dolayısıyla bir anlamı yok. 50 Mbit tarife kullanıyorum, stabil olarak 35 Mbit hız alabiliyorum, ISP daha yüksek hıza çıkarırsa kopmalar oluyor; en sonunda 35 Mbit'e sabitlediler, epeydir o şekilde sorunsuz kullanıyorum.
100 Mbpslik tarifeyi seçip hızımı 60 mbps ye sabitlesem olmaz mı ?
35 mbpslik tarife de var ama altyapım 60lık iken niye 35 liğe para ödeyim ki ?

100 Mbps'lik tarifeyi seçip hızımı 60 Mbps'ye sabitlesem olmaz mı?
35 Mbps'lik tarife de var ama altyapım 60'lık iken niye 35 liğe para ödeyim ki?

Arkadaşa yapıldığı gibi sabitleme işlemi olursa sıkıntı olmaz. Ayrıca evet haklısınız arada ki 25Mbps bayağı fark ettirir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı