Altyapılı eve internet alınmıyor

Slbtri

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar oturduğumuz binada alt ve üst dairede internet var ama biz başvuru yapamıyoruz. Altyapı yol denilerek altyapı gözüken başka bir bina adına başvuru yapsak ekip gelince bizim dairemize interneti bağlatabilir miyiz veya ev telefonu alıp internet bağlatıp sonra ev telefonunu iptal edip internet kullanabilir miyiz?

Şimdi hocam alt ve üst daireler için altyapı varsa sana neden yok onu anlamadım? Bir açıklama yapmadılar mı? Müşteri hizmetlerinin falan hatası olmasın? Başıma gelmişti.
Diğer şey, başkasının evine ekip çağırıp, gel bize yap dersen, hiçbir çalışanın o tarz bir risk alacağını zannetmiyorum.
Son olarak telefonsuz internet zaten mevcut. Yalın internet deniyor.

Alt ve üst komşularınızın abone/müşteri numaralarını alıp bulunduğunuz şehrin il müdürlüğüne müracaat edin eğer sistemden kaynaklı bir hata var ise düzeltme işlemini yaparlar.

Aynı altyapıyı kullanan farklı bir internet sağlayıcı ile görüşmeyi denedin mi? Onlar ne diyor? Bir de eğer tek bir müşteri temsilcisi ile görüştüysen bence tekrar ara. Böyle saçma iş mi olur, git müşteri numaralarını al falan.

Aynı altyapıyı kullanan farklı bir internet sağlayıcı ile görüşmeyi denedin mi? Onlar ne diyor? Bir de eğer tek bir müşteri temsilcisi ile görüştüysen bence tekrar ara. Böyle saçma iş mi olur, git müşteri numaralarını al falan.
Ben Türksat Kablo'da saha teknikeri olarak çalışıyorum, sizin meslek nedir ya da ne kadar bilgi sahibisiniz bilmiyorum ama sistemlerdeki "saçmalığı" bilseniz bu şekilde yorum yapmazsınız.

Eğer binada kullanan internet kullanan varsa altyapı olması lazım bina girişinde ankastre kutusu yok mu boş port olmayabilir şu siteden altyapı sorgulaması yapar misin goknet altyapi sorgulama.

Bir de şöyle bir şey var binada internet internet kullanan varsa kesin altyapı var denemez altyapısız internet kullanıyor olabilirler.

Ben Türksat Kablo'da saha teknikeri olarak çalışıyorum, sizin meslek nedir ya da ne kadar bilgi sahibisiniz bilmiyorum ama sistemlerdeki "saçmalığı" bilseniz bu şekilde yorum yapmazsınız.
Eyvallah. Sistemi o kadar bilmiyorum ama az çok günümüz insanını tanıyorum. Komşu dersin ama ters biri çıkar, sıkıntı yaratır, konuyu anlamaz farklı bir şeye yorar. O açıdan düşünmüştüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı