Altyapısı sorgusu normal mi?

255658

Hectopat
Merhaba yakın zamanda Türk Telekom ekipleri binama gelip fiber kutusunu test ettiler ve 2-3 gün içinde sisteme de düşer dediler, bugün şöyle bir gelişme oldu.

1690219180161.png

Ancak hata olarak da şöyle bir şey döndürüyor API'ı incelediğimde.

Işlem başarılı ancak fttx servis verilebilirlik hata döndü. Detay: Xxxxxx bağımsız bölüm koduna sahip haneyi besleyen cihaz inceleme aşamasında olduğundan, hizmet satışı geçici bir süreliğine askıya alınmıştır.

Böyle bir durumla karşılaşanınız var mı acaba? Ben direkt aktif olur diye düşünmüştüm.

Merhaba hocam sürecin devamında ne oldu acaba?
Şu anda aynı sorunu ben yaşamaktayım da.

Bağımsız bölüm koduna sahip haneyi besleyen cihaz inceleme aşamasında olduğundan, hizmet satışı geçici bir süreliğine askıya alınmıştır.

Göknetteki sonucta aynı sizinki gibi çıkıyor.

Aşağı baktım turuncu kablo çekmişler sadece.

Merhaba hocam sürecin devamında ne oldu acaba?
Şu anda aynı sorunu ben yaşamaktayım da.

Bağımsız bölüm koduna sahip haneyi besleyen cihaz inceleme aşamasında olduğundan, hizmet satışı geçici bir süreliğine askıya alınmıştır.

Göknetteki sonucta aynı sizinki gibi çıkıyor.

Aşağı baktım turuncu kablo çekmişler sadece.

Bir ay içerisinde kutuyu aktive ettiler, ben göknette hala pasif görünmesine rağmen Netspeed'e başvurdum ve fiber olarak başvurumu aldılar. Dönüşüm olacak dediler. Netspeed'e geçtim 1 hafta içinde beni Türk Telekom ekibi aradı geliyoruz dediler. Henüz daha satış bile açılmamıştı ama benim fiber dönüşümüm yapıldı bu şekilde. Sorunsuz kullanıyorum.

Bir ay içerisinde kutuyu aktive ettiler, ben göknette hala pasif görünmesine rağmen Netspeed'e başvurdum ve fiber olarak başvurumu aldılar. Dönüşüm olacak dediler. Netspeed'e geçtim 1 hafta içinde beni Türk Telekom ekibi aradı geliyoruz dediler. Henüz daha satış bile açılmamıştı ama benim fiber dönüşümüm yapıldı bu şekilde. Sorunsuz kullanıyorum.
Sanal adres kullanılmış hocam. Göknet sorgulama aracı sanal adresleri göstermiyor.

Geri
Yukarı