mucoreyiz Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #11 MehmetKom dedi: Superbox var ama fiyatları çok yüksek ve bu ay limitsiz seçenekler kaldırılıp en yüksek 2TB getirildi. Fiyatıda 4000TL yani çıkar yolunuz yok gibi. (Turkcell'de çalışıyorum) Genişletmek için tıkla... Hocam bende ne yapacağımı bilmiyorum.
MehmetKom dedi: Superbox var ama fiyatları çok yüksek ve bu ay limitsiz seçenekler kaldırılıp en yüksek 2TB getirildi. Fiyatıda 4000TL yani çıkar yolunuz yok gibi. (Turkcell'de çalışıyorum) Genişletmek için tıkla... Hocam bende ne yapacağımı bilmiyorum.
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.294 Çözümler 2 24 Eylül 2024 #12 M1sterXeq dedi: Anten takıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hangi kuruluş firma yapıyor o airfiberi?
M1sterXeq Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #13 Yusuf dikecin silahı dedi: Hangi kuruluş firma yapıyor o airfiberi? Genişletmek için tıkla... Yerel firmalar hocam değişiyor ile göre.Alttaki linkte hepsi var AİRFİBER İSS'LER | DonanımHaber Forum AY TELEKOM (ADANA) SESLİNET (ADANA) HAYALNET (ANKARA) FİBERONLİNE (ANTALYA) ANTWİFİ (ANTALYA) EXPRESNET (ANTALYA) DURUNET (ANTALYA) NOVA forum.donanimhaber.com
Yusuf dikecin silahı dedi: Hangi kuruluş firma yapıyor o airfiberi? Genişletmek için tıkla... Yerel firmalar hocam değişiyor ile göre.Alttaki linkte hepsi var AİRFİBER İSS'LER | DonanımHaber Forum AY TELEKOM (ADANA) SESLİNET (ADANA) HAYALNET (ANKARA) FİBERONLİNE (ANTALYA) ANTWİFİ (ANTALYA) EXPRESNET (ANTALYA) DURUNET (ANTALYA) NOVA forum.donanimhaber.com