Çözüldü AM3+ soketine uygun APU işlemci önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam soket hakkında bir bilgim yok ama olursa soketinize, 3400G kullanıcısıyım CS:GO tarzı volorant tarzi vs bazı AA kalitede oyunlarda oynadım dusuk FPS olsun akıcı olsun diyorsanız bu islemciyi önerebilirim.

AM3+ FX serisi işlemcileri kapsıyor. Onlarda da dahili grafik birimi yok diye biliyorum. Anakartı satıp FM2 anakart alırsanız A10 veya A12 takabilirsiniz. A10 7890K gibi.

Ya da AM4 soket bir anakart alıp Athlon 200GE, Athlon 3000G veya Ryzen 3200G gibi işlemciler takarsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
AM3+ FX serisi işlemcileri kapsıyor. Onlarda da dahili grafik birimi yok diye biliyorum. Anakartı satıp FM2 anakart alırsanız A10 veya A12 takabilirsiniz. A10 7890K gibi.

Ya da AM4 soket bir anakart alıp Athlon 200GE, Athlon 3000G veya Ryzen 3200G gibi işlemciler takarsınız.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı