AM4 işlemci B450 anakartta 2 dakika çalıştıktan sonra çalışmadı

duranforreal

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, şimdi şöyle bendeki işlemci AMD Ryzen 5 3600 bu işlemciyi ASUS ROG STRIX B450 anakartına taktım. Üstüne macun sürmedim çünkü soğutucuda vardı diye. Çalıştırdık 2dk sonra kapandı neyse ilk açıldığında BIOS'da ingce bir yazı gelmişti ne geldiğini hatırlamıyorum işlemcimi bozuk yoksa anakart mı?

Merhaba, şimdi şöyle bendeki işlemci AMD Ryzen 5 3600 bu işlemciyi ASUS ROG STRIX B450 anakartına taktım. Üstüne macun sürmedim çünkü soğutucuda vardı diye. Çalıştırdık 2dk sonra kapandı neyse ilk açıldığında BIOS'da ingce bir yazı gelmişti ne geldiğini hatırlamıyorum işlemcimi bozuk yoksa anakart mı?

Anakart uyarı ışığı yaktı mı?

Kablo bağlantılarında sorun olabilir mi?

Yok hocam psudan gelen işlemciye giden ve pci kabloları. Biostaki yazı işlemci fanının CPU fan bölümüne takılmadığını uyaran bir yazı olabilir. CPU fan bölümünün boş olmadığına emin olun.
Hocam biz fanı vs. ayırmadan direk üstündeki işlemciyi söküp öbürünü taktık sonra soğutucuyu montajladık.

Buradan anca bukadar yardım edebiliriz. Anakartın bağlantılarını kontrol edin bütün fanlar çalışıyor mu? Ekrana görüntü gelmiyorsa, ekran kartını çıkarın yada başka portlara bağlantı sağlayın(HDMI ile bağlanırken Display ile örneğin). PC çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor olabilir. Kısa bir videosunuda çekip atabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı