Devasa gecikme derken. Kendim 1 yıldan fazla Wi-Fi adaptörü kullanıyorum ona rağmen gecikme süresi en düşük. Wi-Fi anakarta gömülüyken daha verimli diye biliyorum. Nasıl oluyorda devasa bir gecikme oluyor?
Kullandığım adaptör:
En ucuz Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı özelliklerini incele, 315,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Devasa gecikme derken. Kendim 1 yıldan fazla Wi-Fi adaptörü kullanıyorum ona rağmen gecikme süresi en düşük. Wi-Fi anakarta gömülüyken daha verimli diye biliyorum. Nasıl oluyorda devasa bir gecikme oluyor?
Kullandığım adaptör:
En ucuz Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı özelliklerini incele, 315,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Anakartlarda kullanılan Wi-Fi'ler direkt kabloyla takılandan daha kötü hızda ve gecikmede olur. Ayrıca ucuz anakartlarda daha kötü Wi-Fi var. Wi-Fi 6, Wi-Fi 6E ve Wi-Fi 7 gibi şeyler görmüşsünüzdür. Özellikle online oyunlar için kablo takıp kullanmak en mantıklısı.
Online oyun için kullanılacaksa zaten wi-fi ne kadar kaliteli olursa olsun lagdan kaçamazsınız, onun için kablolu candır. Internette gezinilecekse wi-fi kabul edilebilir ama PUBG de adama yaklaşıp ateş edecek iken lag girerse o wi-fi ile birlikte o anakartı kıracak seviyeye gelebilirsiniz.
Online oyun için kullanılacaksa zaten Wi-Fi ne kadar kaliteli olursa olsun lagdan kaçamazsınız, onun için kablolu candır. Internette gezinilecekse Wi-Fi kabul edilebilir ama PUBG de adama yaklaşıp ateş edecek iken lag girerse o Wi-Fi ile birlikte o anakartı kıracak seviyeye gelebilirsiniz.
Anakartlarda kullanılan Wi-Fi'ler direkt kabloyla takılandan daha kötü hızda ve gecikmede olur. Ayrıca ucuz anakartlarda daha kötü Wi-Fi var. Wi-Fi 6, Wi-Fi 6E ve Wi-Fi 7 gibi şeyler görmüşsünüzdür. Özellikle Online oyunlar için kablo takıp kullanmak en mantıklısı.