AM5 vs AM4 platform

Bütçe
7 8 bin
Assanssin ne oluyor.

https://www.akakce.com/anakart/en-u...-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,895732397.html bunun yerine ASUS veya BIOSTAR secilebilir keyfi tercih

Kasaya göre kasana uyarsa Phantom Spirit uymazsa attığım Assassin's PSU icin Yusuf hocam önermisti.

Kasayı da söyleyeyim Google de sitesi var Quadro IX5 yazdında cıkıyor kasa zamanında hazır sistem alındıydı da onu geliştiriyom.

Göremedim internette sıvı soğutma yazmislar falan kasa büyük gibi olabilir olmayabilir de bilemiyorum.

Kasa bu içindekilerin hepsi değişti gibi şu anlık kasaya sıvı soğutma mı yapsam bilemedim cünkü işlemci cok yüksek dereceye kalmaması için.

Önerdiğin anakart bu mu?
N11'den ASUS Prime B650M-K AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 soket AM5 mATX anakart seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Alınabilir yanlış bakmadiysam M.2 sogutucuda var ama cok daha iyisi var.

Eğer bu kadar fark etmiyorsa bunu al yoksa bu da isini görür attığında

Benim attığım kart da hangi işlemciler alınabilir ben buna şu anlık R5 7600 alacağım ama daha üstü ne alınabilir buna.

Biri M-K biri m-r aralarında ne fark var m k daha pahalı.

Benim attığım kart da hangi işlemciler alınabilir ben buna şu anlık R5 7600 alacağım ama daha üstü ne alınabilir buna.

Biri M-K biri m-r aralarında ne fark var m k daha pahalı.

Birinde ek olarak distan bakinca belirgin fark M.2 sogutucusu olması muhtemelen MOSFET sogutucusuda daha büyük attığım Colorful'la 7800x3D falan rahatlikla gider kalanlarındada ısınma yapar muhtemelen ama kullanilabilir.

Birinde ek olarak distan bakinca belirgin fark M.2 sogutucusu olması muhtemelen MOSFET sogutucusuda daha büyük attığım Colorful'la 7800x3D falan rahatlikla gider kalanlarındada ısınma yapar muhtemelen ama kullanilabilir.

Peki o anakart a m-r olan en güçlü hangi işlemci takılabilir.

7800x3D kullanabilirsin yine.

9800x3D falan pek önermem ama daha iyi MOSFET soğutucu lazim onun için şahsi düşüncem.

Sıvı soğutucu olmaz mı onu kurtarmazmı.

7800x3D kullanabilirsin yine

9800x3D falan pek önermem ama daha iyi MOSFET soğutucu lazim onun için şahsi düşüncem.
Sıvı soğutucu cözüm olmazmı peki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…