Amarok mu Caddy mi Ranger mı hilux mu? Bilemedim.
şimdi ticari araç kullanıyor eski bir bipper pickup daha mantıklı olur diye düşündüm ama caddy de fena durmuyorNe bakımdan saydığın 3 araba pick-up diğeri Caddy.
teşekkür ediyorumHilux en dayanıklı olanıdır uzun vadede pişman etmez Caddy bambaşka bir sınıfta ben olsam hilux alırdım.
Şimdi ticari araç kullanıyor eski bir bipper pickup daha mantıklı olur diye düşündüm ama Caddy de fena durmuyor.
Teşekkür ediyorum.
Zaten yeni amarok Ford ile birlikte geliştirilmiş durumda yani Ranger'dan farkı yok neredeyse motorundan tut üstündeki parçalara kadar her şeyi Ford ama ben kullandım sürmesi olsun yol tutuşu olsun öuhteş bir araç olmuş hilux hiç kullanmadım daha doğrusu almandan başka arabaya binmedim.
16-17 almandansa 23 Hilux derim zira Toyota her zaman daha dayanıklı motor konusunda.Fiyat farkıda gözün önünde bulundurulursa bence hilux gibi alman grubu 2016 17 kasa var hilux 23 teşekkür ediyorum
Amarok mu Caddy mi Ranger mı Hilux mu? Bilemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.