esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.180 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #1 İyi geceler dostlarım. Dün Amazon'dan yurt dışından Amazfit Bip U Pro aldım. Türkiye fiyatı 1000 TL'ye yaklaşmışken, ben vergisi dahil Amazon'dan 602 TL'ye aldım. İyi bir seçim mi yoksa daha iyileri alınabilir miydi?
İyi geceler dostlarım. Dün Amazon'dan yurt dışından Amazfit Bip U Pro aldım. Türkiye fiyatı 1000 TL'ye yaklaşmışken, ben vergisi dahil Amazon'dan 602 TL'ye aldım. İyi bir seçim mi yoksa daha iyileri alınabilir miydi?
pancake Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 723 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #2 Bana göre o fiyat bandında alabileceğiniz en iyi saati almışsınız.
esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.180 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #3 pancake dedi: Bana göre o fiyat bandında alabileceğiniz en iyi saati almışsınız. Genişletmek için tıkla... Normal saat tasarımları daha hoşuma gitti ama bu saat kavisli ekranı ile dikkatimi ona çekti ve görür görmez aldım.
pancake dedi: Bana göre o fiyat bandında alabileceğiniz en iyi saati almışsınız. Genişletmek için tıkla... Normal saat tasarımları daha hoşuma gitti ama bu saat kavisli ekranı ile dikkatimi ona çekti ve görür görmez aldım.
slrofw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 1.311 Çözümler 5 4 Eylül 2022 #4 Memnun musun saatten? Ben de almayı düşünüyorum TR fiyatına göre bayağı ucuza geliyor.
esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.180 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #5 slrofw dedi: Memnun musun saatten? Ben de almayı düşünüyorum TR fiyatına göre bayağı ucuza geliyor. Genişletmek için tıkla... Memnunum aşırı tavsiye ederim.
slrofw dedi: Memnun musun saatten? Ben de almayı düşünüyorum TR fiyatına göre bayağı ucuza geliyor. Genişletmek için tıkla... Memnunum aşırı tavsiye ederim.