Amazon "2-year protection" süreci nasıl işler?

ulaşcan3

Hectopat
Daha fazla  
Amazon'dan -ŞU- monitörü getirtmeyi düşünüyorum 140$. Yanına da DP kablosu ekleteceğim. 10$ da o tutuyor. "Protect your purchase" diye bir seçenek var. 7.5$'a, onu da işaretliyorum. 157.5$ gibi bi meblağ tutuyor.

Amazon'dan daha önce hiç alışveriş yapmadım. Süreci biraz araştırdım ama "Free Shipping" diye bi şey çıkmış, yanına yazmamışlar şu kadar kargo parası diye. Ödeme noktasına kadar da gitmedim hiç ama sizce vergi ve kargoya ne kadar öderim, bana ne kadara gelir nasıl hesaplayacağım bilemedim.

Amazon'un "2-year protection" süreci nasıl işler? SquareTrade diye bir firma garanti kapsamına alıyormuş. Bu firmayla garanti diyaloğu olanınız var mı? Nasıldır? Garantisi için Türkiye'deki firmaları tercih etmeli miyim? Arada fiyat farkı çok olur mu?

Elimde Nitro+ RX480 8GB var. Monitör 1-2ms 1080p olsun diye bakıyorum. Başka monitör önerileriniz varsa dinlemeye açığım. Bütçem 800TL. 850'ye kadar çıkabilirim belki.

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı